Kral adamdır dediğiniz Technopat üyeleri

Vefasızlık etmeyeceğim, yazacağım. Bay @İBEX_0709, @erengore, kral dediğim insanlar. Kraliçe @ZeYnEpK. Umarım sağlığınız yerindedir. @İBEX_0709 bu başlıkta cinsiyet konusunda yazdığınız yazıya kahkaha attım. Moralim bozuktu ve birazcık düzeldi diyebilirim. Cinsiyeti diğer yapmamın sebebi o (nsat) kişinin karşı cinsten oluşudan ötürü. Bay pusula benden özür dilemeyin ve neden özür dilediniz, onu da anlayamadım açıkçası. İyi geceler "krallar ve kraliçeler". Yazmadığım kişiler kusura bakmasın.

Sağlığım gayet yerinde, teşekkür ederim. Okul yüzünden fazla aktif olamıyorum. Gözümüz yollarda kalmıştı ya. Ben artık umudu kestim hiç beklemiyordum. Dönmene sevindim :).
 
Profil fotoğrafı harika bu arada.

Bilmiyorum kim kral adamdır. Çözemedim hâlâ.

Ah, ilk defa bir konuda iltifat aldım ve çok teşekkür ederim canım ❤️Sagopa Kajmer dinlerken kendimi müziğin içinde hissediyorum ve kötü hissettiriyor. Şarkı sözleri ile hayatım çok benzerlik gösterdiğinden sanki şu kısacık hayatımı 4dakikaya sıkıştırmışım gibi hissettiriyor.
 
Son düzenleme:
Üyelerin çoğu herhangi bir yardım konusunda az bilgi sahibi olsa bile yardım etmeye çalışıyor. O yüzden hepsi kral adamdir.
Prim.exe
 
27 sayfayada baktım biriside bizi etiketlememiş🥲
 

Geri
Yukarı