En sevdiğiniz araba nedir?

Şu an bu kadar paraya ne alınırı konuşmuyoruz ki. Supra artık bir ikon ve değeri sizin bahsettiğiniz şekilde ölçülmüyor. Tıpkı bahsettiğiniz 2022 GT3'ten daha pahalı ikonik "teneke" Porsche'lar olması gibi. Konudan sapıp insanların zevklerine bol keseden sallamayalım isterseniz. Çöp 2jz motor gibi tabirler kendinizi ifade etmenize yardımcı olmaz, yalnızca sizi küçük düşürür. Bunlar olmadan da kendinizi ifade edebileceğinizi düşünüyorum. 2jz motorun üreticisi değilim, savunucusu hiç değilim.
Yukarıda potansiyelden ve performanstan, burada ikonik olmasından bahsetmişsiniz. Daha nekadar lafı çevirmeye çalışacaksınız merak ediyorum.
 
Mazeretimiz yok Maserati'miz var 😎

images - 2021-10-28T155308.656.jpeg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı