İnsanlık dersine bence ihtiyacım yok.Babam hastanede yatıyor onunla ilgileniyoruz, anneme de bulaşmış bir yandan evde ona bkaıyorum. İnsanlık isterseniz ders verebilirim bedavaya.
İnsanlık dersine bence ihtiyacım yok.Babam hastanede yatıyor onunla ilgileniyoruz, anneme de bulaşmış bir yandan evde ona bkaıyorum. İnsanlık isterseniz ders verebilirim bedavaya.
O zaman kimin ne yaşadığını bilmeden eleştirmeye kalkmayın, geçmiş 3 senemde nelerle mücadele ettiğimi anlatmak mı zorundayım size?İnsanlık dersine bence ihtiyacım yok.
Neler yaşadığınızı sormadım ve umrumda değil.O zaman kimin ne yaşadığını bilmeden eleştirmeye kalkmayın, geçmiş 3 senemde nelerle mücadele ettiğimi anlatmak mı zorundayım size?
Sizin gibi vicdansız biriyle münakaşaya girip bir dakikamı bile harcamayacağım, kullanıcı adınız gibi olmuş ruhunuz.Neler yaşadığınızı sormadım ve umrumda değil.
Hoca torpillediyse kimsenin hakkına girmiyorsunuz sonuçta sizin elinizde olan bir şey değil.Türkçe 100
Sosyal Bilgiler 100
Din kültürü 100
Not: Hoca torpilleri fullemiş, yoksa Türkçeden 100 almam imkansız. Ben de istemiyordum şahsen bu kadar torpili ama yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.