Okul hayatı boyunca dışlanmak

370335

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2020
Mesajlar
4.132
Makaleler
1
Çözümler
3
Selamlar arkadaşlar bugün sizlere içimi dökmek için buradayım. Evet doğru duydunuz, hayatım boyunca dışlandım, dışlanmaya devam ediyorum. Sınıfta herkes benden nefret eder, asosyalim ve dışlanıyorum. Benim gibi birileri var mı yoksa sadece bu hayatta dışlanan ben miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sizin gibiydim orta okulda iken. Sonrasında liseye geçince dış dünyaya ve önemli ilişkilere kendimi vermeyi başardım. Şimdi üniversiteye gidiyorum ve hala dış dünya ile aram oldukça iyi. Kendinize şans vermeyi denemeniz lazım. Bu sorunu en iyi kendinizi tanıyıp çözümlemeniz gerekir. Bakın herkesle samimi olun demiyorum. Gerçekten düzgün kişilerle samimi olun.
 
Burada önemli olan gerçekten dışlanıyor musun, yoksa hiç sınıfta biriyle tanışmaya çalışmadığın için mi sana karşı temkinli davranıyorlar? İkinci ihtimalin olma olasılığı diğer ihtimale göre çok çok yüksek. Bu yüzden asosyal olma konusunu aşarak, bunu rehberlik servisinden yardım alarak da yapabilirsin, insanlarla tanışmalısın. İnan ki bu konunun fiziksel görünüş ile uzaktan yakından alakası olamaz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı