Yolda bulunan şey altın olabilir mi?

Başka kuyumcuya sormadan direkt verdin mi? Kuyumcu seni kandırmış gibi. Elindeki şey tarihi bir şey olabilirdi.
İkamet ettiğim bölge pek güvenilir insanlarla dolu değil. Çoğu Suriyeli veya Kürt olduğundan beni pek sevmiyorlar. Zamanında başka kuyumcularda çok kazıklamaya çalışmışlardı. Beni tanıyan, muhabbetimin olduğu ve Türk olan bir abi var. Beni kazıklamayan tek kişi oydu. Eminim diğerlerine sorsam yarı fiyatını verirlerdi. Hatta belki de hiç para vermeden almaya çalışırlardı. Kim bilir, belki gerçekten tarihi bir eserdir, ama pek de önemsemiyorum açıkçası.
 
Ne alakası var. Kişiliğin ırkla alakası olmaz.
Tabii ki olmaz ama ben deneyimlerimden söylüyorum bunu. Her o ırktan insanın bana kötü davranmasını açıklayan en mantıklı şey bu.
Sahibini bulma ihtimalim zaten yoktu. 100₺ gibi bir paraydı ve açıkçası öğrenci olduğum için ve ülkecek ekonomik sıkıntıda olduğumuz için işime geldi. Neden haram, söylesene?
 
@mstrikeout
Emin olun hep çürük elmalara denk gelmişsiniz. Ona bakarsanız bizde yerel plaka(21) ile Karadeniz taraflarına gittiğimizde benzini bile satmıyorlardı. Genelleme yapmak doğru değildir. Neyse daha fazla mesaj yazıp konuyu kirletmeyelim.
Genelleme yapmak her durumda doğru değildir ama bulunduğum bölgede emin olun çok siyasi olaylara şahit oldum. Yürüyüş yapıp, etrafa devlete karşı yazılar yazdıklarına şahit oldum. Sözüm her o ırktan insanlara değil, sözüm onlara.
 
Allah Allah, hadi ya? Biz de Latin alfabesi kullanıyoruz, o zaman Latince konuşuyoruz.
Çok biliyormuşsun gibi bir de dalga geçiyorsun yazık sanki ben Arapça konuşuyorlar dedim :D hani Osmanlı Parası üzerinde Arapça sözlükler oluyor ya o yüzden dedim yani Arapça konuşuyorlar demedim bir dahakine düzgün oku lütfen.
 

Geri
Yukarı