285 TL'ye 1 yıllık Game Pass Ultimate alma

Floow03

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tam olarak biliyor musunuz bilmiyorum ama Microsoft Store'de 'Live Gold' olarak arama yaparsanız, çıkan yerde normalde 6 ay satıştan kaldırılmıştı ama alt tarafta hediye kutusu simgesi var ona bastığınızda 120TL'ye 6 ay satın alabiliyorsunuz (Aylık olarak Ultimate aldığınızda 1 yıllık Game Pass 540 TL tutuyor). Ben bu yolla 285 TL'ye 1 yıl Ultimate aldım, belki işinize yarar diye yazmak istedim.

Nasıl aktive edilir bilmeyenler için; ilk olarak aldığınız Xbox Live kodlarını altta bulunan resimde görmüş olduğunuz gibi 'kod kullan' yerine basıp aktive ediyorsunuz. Sonra 1 aylık Game Pass Ultimate alıyorsunuz ve işlem bu kadar (Hesabınızda abonelik bulunmaması gerekiyor)

VİDEO OLARAK ANLATIM:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    7,6 KB · Görüntüleme: 549
  • 2.PNG
    2.PNG
    25,7 KB · Görüntüleme: 553
  • 33.PNG
    33.PNG
    2,2 KB · Görüntüleme: 552
Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğimi anlamıyorsun sanırım. GittiGidiyor sitesinde olan kodlar bir kampanyadan bedava alındı. Ve son kullanım tarihleri var. Diyelim 4 adet aldın kod. 1 tanesini hesabında kullandın. 2.sini kullanamayacaksın çünkü kampanya 1 kere geçerli bir hesapta. 2. bir hesap açsan mantığı nerede aynı anda bitecek zaten? 3 ay sonra aldığın kodların hepsinin son kullanma tarihi bitecek bu sayede sadece 3 ay kullanmış olacaksın.
 
1 Yıl sonra kullanmiycaksın zaten. Kodu kullanınca 1 yıl devam ediyor. 1 Yıl sonra kullanıcaksanda, kullancağın zaman satın alırsın. Çok zor değil bunu yapmak. 245 TL daha pahalıya kim alsın ki?
O kodlar sadece yeni Game Pass kullanıcılarına özel. Süreleri de doldu. 31 Kasım sondu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı