Dolar neden durdurulamıyor?

Berbat ekonomik strateji yüzünden. Artık zaten borsayı salmış durumdalar. "DOLARIN ALLAH BELASINI VERSİN" diye hönküren bir bakan var. Bu kadar oluyor. 2 aya yine "yeni bakan atandı" haberi gelirse şaşırmam. Şu anlık sadece döviz satmaktan başka bir şey yapmıyorlar. En fazla 1-2 gün idare eder sonra yine fırlayacaktır.
Edit: ayrıca alttakilerin de dediği gibi aynı zamanda çok fazla Türk Lirası basılıyor. Geçende 40 TL çektim seri numarası 0071 0072 olan paralar geldi elime. İnanmıyordum. Bu kadar olamaz diyordum ama oluyormuş.
 
Herkes sorunu başımızdakilerden diye biliyor ama aslında ülke en küçük bir konuda bir şey üretmeye geliştirmeye kalksa hemen ekonomik olarak cezalandırılıyoruz. Dolar tüm dünyada geçerli olduğu için bir etki de yapamıyoruz bizden istenilen diğer büyük ülkelere boyun eğmemiz. İçimizdeki kötülerin çıkması da lazım hep algı oluşturmaya çalışanlar olayın küçük yerini paylaşıp insanları kandıranlar , zincir marketlerin kafalarına göre zam yapması insanların istediği ürünü istediği fiyatta satması durdurulmalıdır. Öğle arasında öğrenciler BİM A101 gibi yerlere gidiyor onlar bile her gün zam yapıyor , her şeye 30 40 kuruş zam çiğköftelerine sandviçlerine 1 tl zam ama ürün aynı duruyor. Ekonomi batsın diye bir sürü stok yapıp çürümelerini bekleyenler ne zaman biterse o zaman düzeliriz. Bizi batırmaya çalışıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı