Windows 7 Yükseltme Yapılıp Temiz Windows 10 Kurma

arda511

Kilopat
Katılım
8 Ocak 2014
Mesajlar
376
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda Windows 7 Home Premium 64 Bit yüklü. Bunun sürümünü Professional'a güncelleyip ardından Windows 10'a güncelleyeceğim. Sonra AIDA64'ten lisansı öğrenip Windows 10'u temiz kurulum yaparak kuracağım. Acaba bu yöntemle yükseltme yapabilir miyim? Key çalışır mı? Bir de bir sorum daha olacak benim eski bilgisayarım çok eski bir anakarta sahip. ECS G31T-M9 buna Windows 10 kursam driver sorunu çeker miyim?
 
Elinde Windows 7 Professional orijinal anahtarın varsa yapabilirsin bu şekilde. Windows driver'ları otomatik kuruyor. Büyük bir sıkıntı çıkacağını zannetmem.
 
Evet. Elimde Windows 7 Professional lisansı var orijinal. Şuanki kullandığım sürüm korsan yükseltme yapıp lisansı değiştireceğim.
 
Pek anlamadım daha açık yazabilir misiniz. Windows 7 Professional yükledikten sonra Windows 10'a rezerve edeceğim ondan mı bahsediyorsunuz? Ardından Windows 10'daki lisansı öğrenip temiz kurulum yapacağım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı