2500 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Bütçe
2500

Tarslan35

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2019
Mesajlar
193
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci :)
6 senedir kullandığım Razer man o war kulaklığım çeşitli sorunlar çıkarmaya başladı. Onu uygun fiyattan satıp kulaklığımı yenilemek istiyorum. Bütçem yaklaşık 2500 TL'ye kadar esneyebilir, aradığım 2 net özellik rahat ve kablosuz olması. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:


 
Ses kalitesi falan iyi. Gecikme yok. RGB zaten mükemmel. Mikrofonu temiz. Yastıkları rahat. Şarj ömrü gayet iyi. Bu fiyata bulabileceğin en iyi kulaklıklardan biri.
 
Bi ara 1350'ye düşmüştü gene mediamarktta senin aldığın zamanlar. Alacak gibi oldum da rahatlık felan iyiymiş ama sanırım ses seviyesi biraz düşükmüş, sürücüleri küçük zaten bildiğim kadarıyla.
Ses kalitesi falan iyi. Gecikme yok. RGB zaten mükemmel. Mikrofonu temiz. Yastıkları rahat. Şarj ömrü gayet iyi. Bu fiyata bulabileceğin en iyi kulaklıklardan biri.
 
Hyper x önerenin ağzına yapıştırın. Tabi ki yapıştırmayın ama bakın başıma neler geldi param nasıl çöp oldu: Hyper X Clod Flight S kulaklık 1 yılda çöp oldu
Geçmiş olsun. Ülkemizde teknoloji ürünlerinin servisi yok denecek kadar yok :D Apple hariç destek veren firmayla karşılaşmadım. Anca Amazon'dan alırsanız onlar kendi insiyatifleriyle, garanti neresiyse orayla iletişime geçebilir. Onun haricinde ülkemiz tam anlamıyla Orta Doğu ülkesi. Kimsenin umrunda değiliz. Bir ülke düşünün, Logitech ürünlerinin bug'ını bulmuş ve onlara yardımcı olan tek servis "Hollanda" servisi. Türkiyedeki servis takmazken adamlar 3.5K kilometre öteden servis desteği sağlıyorlar ki markaları zedelenmesin. Ama pazarda olmak için de bu Türk mağazalara maalesef izin veriyorlar..
 
Bu nu diyecegim de dayak yerim diye ( gorku yom ) . 😢
 

Yeni konular

Geri
Yukarı