1660 8 bin TL'ye satılmalı mı?

Ben MSi, Sapphire ve PowerColor üçünü de sipariş verdim sadece Sapphire onaylandı. Öncesinde hesabi dondurdular dekont gönderdim yarim saat gecmeden hesabı açtılar. Bu arada benim denediğim kart nakit kart, kredi kartıyla problem olacağını sanmıyorum zira nakit karta bloke koyamıyorlar.
 
Ben MSI, Sapphire ve PowerColor üçünü de sipariş verdim sadece Sapphire onaylandı. Öncesinde hesabi dondurdular dekont gönderdim yarim saat gecmeden hesabı açtılar. Bu arada benim denediğim kart nakit kart, kredi kartıyla problem olacağını sanmıyorum zira nakit karta bloke koyamıyorlar.

Banka kartıyla alsam sorun olmaz mı?
 
Bu 67.000 yeni anlık olarak kaçtan hesaplıyor hocam Amazon Japonya?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı