Karton ile Green Screen Yapılır mı?

Karton değilde yorgan cinsi birşeyden yapabilirsiniz. Şahsen kendim yaptım ve mükemmel oldu. Binlerce liraya perde alacağınıza, yeşil yorgan ve projektör ile müthiş şeyler yapabilirsiniz. Projektör dediğimde ışık.
 
Greenscreen veya bluescreen olayını hafife alıyorsunuz.
Greenbox teknolojisi çok ayrı bi teknoloji, işin çok detayı var. Ek olarak ışıklandırma hakkında iyi bi bilgi sahibi olmanız lazım yoksa çekilen bütün görüntüler çöpe gider. Yeşil ve mavi olmasındaki sebep renk skalasına en uzak renklerdir. Ve ten renginde hiç bulunmazlar. Eğer ki ışıklandırmasını iyi yapamazsanız kartonda veya çarşafta gerçekten tekrar çekmek zorunda kalırsınız. Dikkat edin.
 
Artık olayı çözdüm. :matrix: İlgilenen herkese teşekkür ederim. Yapamayan arkadaşlar olursa yardımcı olmaktan kaçmam.
 
@StarPolo dostum ben perde aldım mavi ama camtasia studio 8'de remove a color çıkması lazımken bende çıkmıyor yardımcı olursan çok sevinirim.

Artık olayı çözdüm. :matrix: İlgilenen herkese teşekkür ederim. Yapamayan arkadaşlar olursa yardımcı olmaktan kaçmam.

YARDIM ET LÜTFEN KARDO. ben perde aldım mavi ama camtasia studio 8'de remove a color çıkması lazımken bende çıkmıyor yardımcı olursan çok sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı