Kingston SA400S37 alınır mı?

Açıkçası çok önerilmiyor gerek 2D olması gerekse bazı kronik sorunlarının olması. Kronik sorunlardan kastım bazı kullanıcılar aşırı ısınma ve hızlı sağlık düşmesi sıkıntılarıyla karşılaşıyorlar. Şuanda sistemimde aynısı takılı bu kronik sorunlarla karşılaşmadım. Elime çok uygun bir fiyatla geçtiği için depolama amaçlı kullanıyorum. Oyun için daha iyi modeller bulunmakta. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi SSDler önerebiliriz.
 
Anakartın nedir?

B450a Pro Max.
Açıkçası çok önerilmiyor gerek 2D olması gerekse bazı kronik sorunlarının olması. Kronik sorunlardan kastım bazı kullanıcılar aşırı ısınma ve hızlı sağlık düşmesi sıkıntılarıyla karşılaşıyorlar. Şu anda sistemimde aynısı takılı bu kronik sorunlarla karşılaşmadım. Elime çok uygun bir fiyatla geçtiği için depolama amaçlı kullanıyorum. Oyun için daha iyi modeller bulunmakta. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi SSD'ler önerebiliriz.

Aciliyeti yok kampanya kovalıyabilirim.
600 TL bütçem var.
Sadece oyun dosyalarını kuracağım.
 
Son düzenleme:
B450a Pro Max.


Aciliyeti yok kampanya kovalıyabilirim.
600 TL bütçem var.
Sadece oyun dosyalarını kuracağım.
Dolar zaten düşmeye devam ediyor büyük ihtimal fiyatlarda biraz daha düşer. Güncel fiyatta 480 GB olarak sorunsuz fiyat performans olarak aşağıdaki modeli önerebilirim. Bu ürünün 600 TL bandına düşmesini bekleyebilirsiniz ki büyük ihtimalle de düşer.


Eğer 240 GB'da yeter bana 480'liklerin 600 Liraya düşmesini beklemem diyorsanız da aşağıdaki ürünlere bakabirsiniz.




 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı