Okulda cinsiyetçilik nereye şikayet edilir?

Bir gün okuldayım, konferans salonunda seminer verilmişti. Sınıfa çıkacakken müdür denetime geldi. Üzerimde okul üniforması olmayan ama herhangi bir baskısı, yazısı bulunmayan düz renk sweetshirt var. Müdür beni azarlıyor okul üniforması giymedim diye. Arkadan da simli, ünicorn desenli sweetshirtler giyen kızlar sırıtıyorlar. Şikayet ediyorum müdüre, müdür daha çok bağırıyor bana "Sana neee!!" diye.

Kısacası alışacaksın. Cinsiyet ayrımı okullarda sıkça görülür.
 
Bir gün okuldayım, konferans salonunda seminer verilmişti. Sınıfa çıkacakken müdür denetime geldi. Üzerimde okul üniforması olmayan ama herhangi bir baskısı, yazısı bulunmayan düz renk sweetshirt var. Müdür beni azarlıyor okul üniforması giymedim diye. Arkadan da simli, ünicorn desenli sweetshirtler giyen kızlar sırıtıyorlar. Şikayet ediyorum müdüre, müdür daha çok bağırıyor bana "Sana neee!" diye.

Kısacası alışacaksın. Cinsiyet ayrımı okullarda sıkça görülür.

Bizim okulda topuklu ayakkabı, crop, hırka ve mavi kotla gezen kıza tepki vermeyen hoca niye okul sweet i değil diye çocuğa kızıyordu kantin kısmında.
 
Edemezsin kardeşim, dünyanın her tarafında pozitif ayrımcılık var ve bunu hocalar, çalışanlar kendileri de söylüyor. Hiçbir zaman duyguların kimsenin umurunda olmayacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı