10.000TL sistem tavsiyesi

Sinquary

Decapat
Katılım
22 Temmuz 2020
Mesajlar
288
Çözümler
1
Merhaba ben bilgisayarlardan çok anlamıyorum, çok oynadığım birkaç oyun var onları kaldıran bir bilgisayar istiyorum. Staj param ile alacağım monitör hariç sadece 10.000TL civarlarında sistem önerisine ve genel tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hazır kasa mı daha uygundur yoksa kendim mi toplamalıyım?
 
Cahil sorusu olacak biraz ama New World kaldırır mı?

Hocam, yukarıdaki bilgisayara 10.000 vereceğine git kendin topla indirimlerden bilgisayarını, daha iyisini toplaman zor ama mümkün. Yukarıdaki baya dandirik speclere sahip ve örneğin New World kaldırmaz. GT 730 çok kötü bir ekran kartı, ekran kartı demeye utanırsın yani. Doların hali ile fiyatlar uçmuş olabilir ama indirimlerden bekleye bekleye toplamak dışında başka bir seçeneğin olduğunu düşünmüyorum.
 
Hocam, yukarıdaki bilgisayara 10.000 vereceğine git kendin topla indirimlerden bilgisayarını, daha iyisini toplaman zor ama mümkün. Yukarıdaki bayağı dandik Spec'lere sahip ve örneğin New World kaldırmaz. GT 730 çok kötü bir ekran kartı, ekran kartı demeye utanırsın yani. Doların hali ile fiyatlar uçmuş olabilir ama indirimlerden bekleye bekleye toplamak dışında başka bir seçeneğin olduğunu düşünmüyorum.

Linke tıkla bir 730 mu?
 
Hocam bakmıştım az önce bahtıma stokta ekran kartı bitmiş az önce satışa kapatmışlar...

O zaman bunu
i5 10400F
Anakartı ASUS Prime H510M
RAM'i 2 tane seç
Ve SSD'yi Samsung EVO Plus 970 500GB yapıp al:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı