Ipad Air2 vs Samsung Galaxy Note 12.2 Pro

lMetatronl

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2015
Mesajlar
94
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tablet almayı düşünüyorum. Bilgisayar olarak MSİ gs60 kullanıyorum, telefon olarak ise note 3 ama bir de tablet almak istiyorum fakat Apple mı yoksa Samsung mu alsam karar veremedim. En önemli nokta internette gezerken yavaşlamaması ve ısınmaması. Tabletten film izlemeyi düşünmüyorum sadece internette gezmek ve oyun amaçlı.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İpad 2 kullanıcısı olarak söylüyorum İpad 2 bile safaride falan sorun çıkarmıyorsa İpad Air 2 hiç çıkarmaz. Oyun konusunda da Air zaten Metal desteğine sahip. Yani oyunları Samsung' dan daha iyi grafiklerle açacak.
Benim tercihim Air olurdu.
 
Sizi Android'e bağlayan bir neden yoksa Air 2 tercih edin. Performans ve stabillik anlamında Air 2 ile yarışacak bir cihaz değil Note 12.2 Pro.
 
Bence Air 2 al neden dersen ben Tab S kullanıyorum. Çözünürlüğü güzel ama yüksek olduğu için birtakım oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Modern Combat 5 filan özellikle Gerçi Air 2'nin de yüksek ama böyle sorunlar olmaz en azından mesela arada bir Proxy sunucusuna bağlanamadı diyor. Ve kapatıp açman gerekli ve özellikle indirme yaparken can sıkıyor. benim kararım Air 2 alman.
 
1 GB RAM sorun çıkarmayacaktır. Air de güzel bir cihaz. Yine de performans olarak Air 2'nin bariz şekilde gerisinde olduğunu hatırlatmak isterim.
 
samsung ilk başta ipad'den daha iyi performans veriyor gibi görünebilir ama zaman içerisinde çok yavaşlayıp touchwiz arayüzü sayesinde roota zorunlu hale getirebilir ipad ise ilk günkü tazeliğini koruyacaktır :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı