Sürprizbozan RDR2 hikayeyi oluşturan basit görev

  • Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2B
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akif

Technopat
Sosyal Tayfı
Katılım
4 Mart 2014
Mesajlar
21.163
Makaleler
65
Çözümler
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Her şeye sebep olan bir öksürükmüş meğer. İkinci oynayışımda fark ediyorum. Görev sonundaki sinematik için de şöyle bir yorum yapılmış:
that slow cinematic ride back to camp makes much more sense. its like rockstar wanted you to think about what just happened.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan bizi bu göreve yollayan Strauss'un ve her şeyin asıl sebebi olan Micah'ın Allah belasını versin diyorum.
 
Bende 2. oynayışımda fark etmiştim.
ben şu soygundan sonra gemiye bindiğimiz ve bir adaya düştüğümüz yerden bulaştığını düşünüyordum nedense önceden.
 
İlk oynayışımda fark ettim. Şehirde hastalanıp hastanelik olduktan sonra bu tefecilik muhabbetini başımıza açan yahudi adamı kamptan atarken. Eğer bunlar yaşanırken farkına varmadıysanız ya skip skip diye oynuyorsunuz oyunu ya da öylesine.

Edit: Yan görevlerde bu yüzümüze öksüren adamın bu hastalıktan öldüğünü, karısının kötü yollara düştüğünü ve oğlunun da maden ocağında şaklaban olduğunu görüyoruz ve yardım ediyoruz. Kadın ne kadar istemese de bunu zorla yaparak bir nevi yüreğimizi ferahlatıyoruz ancak iş işten geçmiş oluyor çoktan.
 
@Ankarada deniz yok Multiplayer kanalında sohbet ederlerken öyle olduğunu söylemişlerdi. Halbuki değil.

@Silinen üye bu oyundan sonra öğrendik birçoğumuz tüberkülozun nasıl bulaştığını. Abartma reis. :D
Oyunun içinde tüberküloz kelimesi 1-2 defa belki de hiç geçmiyor. Black lung olarak geçiyor hatta sonuna doğru lakabımız bile black lung oluyor. Kamptan bu görevi bize veren lavuğu postaladıktan sonra fark etmediyseniz yan görevlerde anlattığım gibi bu adamın karısının kötü yollara düştüğünü gördükten sonra kurtarmak yada kurtarmamak arasında kaldığımızda anlayabilirdiniz. Belki de ben çok dikkatli ve yavaş oynuyorumdur bilemedim.
 
Tamam da ne alakası var ki tüm bunlarla bize hastalığın nasıl bulaştığının? Hastalığın nereden geldiğini gösteren tek görev, sahne bu. Ayrıca adamı biz öldürdük sonuçta. Bu sebeple adamın karısı ve çocuğuna iyilik yapıyoruz ileride.
 
Tamam da ne alakası var ki tüm bunlarla bize hastalığın nasıl bulaştığının? Hastalığın nereden geldiğini gösteren tek görev, sahne bu. Ayrıca adamı biz öldürdük sonuçta. Bu sebeple adamın karısı ve çocuğuna iyilik yapıyoruz ileride.
Hocam eğer daha detaylı ve konuşmaları okursanız, Arthurun yazdığı günlük vesaire zaten Arthurun bunun farkına vardığını anlarsınız. Şehirde bayıldıktan sonra farkına varıp iyice vicdan azabı çekip kiliseye bile başvuruyorsunuz.
Oyun size başından sonuna kadar kötü olmayı sunuyor ama ortasında vicdan azabından iyilik meleğine dönüşen bir Arthur var. Ardından zaten bu tefecilik işlerini yapan adamı kamptan postalıyorsunuz. Yani Arthur başlarda değil fakat hastalık belli olduktan sonra olayın farkına varıyor.
Ayrıca adamı biz öldürdük sonuçta.
Edit: Biz öldürmedik, son kalan paralarına el koyduk adam hastalıktan öldü.
 
Valla ben giderken çok da iyi bir halde değildi adam. :D Zaten oyun sonunda da biz de benzer şekilde mefta olduk. Günlük işine bu kez bakacağım. Hiç açmamıştım ilk oynayışımda dümdüz hikaye oynamıştım. Teşekkür ederim bilgi için.
 

Geri
Yukarı