Telefon kulaklığını bilgisayarda mikrofon olarak kullanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TechnoMan46

Kilopat
Katılım
28 Aralık 2014
Mesajlar
1.368
Makaleler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim mikrofonum yok ve bende S5 cihazımın kulaklığını mikrofon gibi kullanmak istiyorum. Fakat aklımda bir soru var bu kulaklık mikrofonlu dur değil mi? Ben bu kulaklığı mikrofonunu bir türlü action isimli video programında ayarlayamadım bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi çünkü video çekiyorum ve mikrofonum bozuldu bunu kullanabilir miyim mikrofon yerine?
 
Kulaklık bölümüne takıp kullanacaksınız. Eğer özel bir ayar yapıyorsanız kayıt aygıtlarında gözükecektir mikrofonu, oradan ayarlayabilirsiniz.
 
Jack çoğaltıcı türünde şeyler almanız lazım. Siz bir ucuna telefon kulaklığını soktuğunuzda diğer 2 çıkışı da mikrofon ve hoparlör girişine takıp kullanacaksınız. Yanlış bilmiyorsam işe yarar.
 
Sorun çözüldü konu kilitlenebilir.
 
Konuyu hortlattım ama nasıl çözdünüz?
Elinizde ki kulaklıkda delikler var ise mikrofonu var demektir, kulaklığı alıp mikrofon yerine takıyoruz( jak'a) sonra Skype veya başka bir programla test etmeniz yeterlidir.
 
Yanlış bilgi vermeyin. Pc'de ses girişi ve mic girişini tek bir giriş haline getiren adaptör almalısınız. Aksi taktirde kulaklık girişinden ses gönderemezsiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı