Kuruyemiş dükkanı açmak mantıklı mı?

  • Konuyu başlatan ykdp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3B
Bence dönerci ya da kebapçı açmak daha mantıklı olabilir. Simit, lokma, kuruyemişten sonra bunlar patlaycak bence. Ama sen bilirsin. Yatırım yap demiyorum he tavsiye değil :D
 
Geliyorsun hataya mısırlıdan döner yiyorsun içindekileri not alıyorsun ve yapılışı izliyorsun ve de geri gidiyorsun hatay üsülu dönerci açıyorsun.
 
Geliyorsun hataya mısırlıdan döner yiyorsun içindekileri not alıyorsun ve yapılışı izliyorsun ve de geri gidiyorsun hatay üsülu dönerci açıyorsun.

Hocam semtimde zaten 7 tane dönerci var ve semt küçük bir semt.
Semt adını söyler misiniz? Burada özel olarak gece 3'te ziyaret edecek biri olduğunu sanmıyorum. Hem verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Bursa' nın Kestel ilçesi.
 
Dükkan açmak özellikle daha önce bu işte bir tecrüben yok ise büyük sıkıntı. Esnaflık iyi kazandırır ama bir o kadar da risklidir. Hele kuruyemiş gibi bütün olayın "taze" ürün satmak olduğu bir dükkanda senin sürekli taze ürün satmak için aldığın ürünü hızlı satman gerekir, bugün aldığın ürün bayatlarsa bunu müşteriye satarsan bayat ürün satıyorsun diye gelmezler, gelmedikleri için ürünlerin bayatlar kısaca kısır döngüye girersin. Malı alacaksın hızlıca satacaksın bu sayede dükkanda hep taze ürün olacak ve müşteriyi bu "taze ürün" çekecek. Bunu üstüne basa basa anlatma sebebim elbise satsan bayatlama derdi olmaz bir şey olmaz bugün satamazsan en fazla sezonu geçer onu da indirimli satarsın, bakkal olsan tarihi geçeni zaten firmaya iade edersin. İlla esnaflık yapacağım diyorsan bence kuruyemiş dışında bir işe giriş.
 

Geri
Yukarı