Call Of Duty 1 Grafik Sorunu

Oguzhan51

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
1.650
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Call of Duty 16.8.2015 17_11_23.png
Merhaba,
Nostalji açısından Call Of Duty 1 i efsane oyunu diz üstü bilgisayarıma kurdum lakin Grafiklerde Sorun Yaşıyorum. Fakat Bir masaüstü pc de böyle bir sorun yaşamadım hep dizüstü bilgisayarlarda oluyor bunun bir çözümü yok mudur ?
Not: Bu Sistem ile Call Of Duty Ghosts oynadım kaldırmaması imkansız.
 
Fotoğraf karanlık çıkmış karanlık sorunum yok fotoğraf da gördüğünüz gibi kaplama sorunum var. Çözünürlük yüksek zaten.

Oyundan ses de gelmiyor ses ayarları açık. @MF @Asım Demir @Recep Baltaş ve diğer yöneticiler. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Call Of Duty o oyunu elinde bulundurmak ve oynamak bence bir onurdur. Çocukluğumuzun oyunu hafızalarda kazınan Stalingrad savaşı. Senin için üzüldüm grafik hatası yüzünden oyunu tekrar oynayamayacak sın fakat şunu bilmeni isterim kuzenimin diz üstü bilgisayarında da bu sorun ile karşılaştık tek bu sorun diz üstü bilgisayarlarda olan bir sorun umarım yardımcı olurlar.
 
Buna sebep olan nedir ve düzeltme imkanımız yok mu ?

Arkadaşlar sorunum çözüldü arkadaşımda varmış rica ederek ondaki Call Of Duty oyununu kendi bilgisayarıma attım ve düzeldi sorun benim oyunumdan mış.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı