Epic Games 130TL kupon veriyor!

Detroit alabilirsin.
Hocam onu da çok öncelerden 20 liraya almıştım 😁 Tavsiyen için teşekkürler ama yine de hocam


Tavsiye edebileceğim bütün oyunları oynamışsın bile. Cyberpunk ve Witcher 3 çok iyi tercih olur senin için. Ayrıca Witcher 3'ü hala oynamadığın kabahat. 😀 Hemen al gitsin.
Hocam onu da oynamıştım ama arkadaşın hesabındandı ana hikayeyi rushlayarak bitirmiştim sadece. Tavsiyen için teşekkür ederim. Sanırım haklısın cyberpunk iyi olur gibi bi de şu indirimler bitmeden güncelleme alsa tadından yenmez gönül rahatlığıyla alınır.
 
Hocamlar ben de tavsiye isteyebilir miyim? Şuan GoW alacak param yok. Bütçem 100 lira. Bu indirime de epey heyecanlandım. RDR2 Death Stranding Assassins Creedler var. Mafia 1 2 oynadım 3 ü almayı düşünmüyorum. Bu şartlarda Cyberpunktan başka aklıma oyun gelmiyor. Tavsiyesi olan varsa güzel olur. Ben Cyberpunk + Sifu + Witcher 3 olabilir diye düşündüm. Burada bolca Kena önerisi olduğunu gördüm onu da düşünebilirim
Hocam aslında sizin liste oldukça güzel. Kena tavsiye ederim sifu yerine ama sifu da çok güzel duruyor karar size kalmış :D
Bu kuponu kullanabileceğim oyun tavsiyeleriniz var mı?
Hocam rdr, ac serileri, days gone, cyberpunk,kena gibi.
 
Kena'yı Sifu'nun yerine yazmanızı öneririm. Sifu da iyi çıkacak bir oyundur ancak Kena daha elle tutulur bir oyun olacak gibi. Sifu daha çok kafa dağıtmalık bir oyunken Kena size güzel bir hikâye sunuyor. Oyunu 1 kez bitirdim ancak 2 oturuşta bitirdiğimi söylemeliyim. Üstelik kupon olmadan satın almıştım. Kuponun da eklenmesiyle beraber ilk tercih edilmesi gereken oyunlardan. Fiyatı da oyun paketlerini tamamlayacak cinsten. Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve Kena iyi bir paket olur. 13-14 TL'lik bir ekleme daha yapmanız gerek. Oxygen Not Included'a bakabilirsiniz.
Hocam ben de kararsız kalmıştım. Güzel bir hikaye sunması önemli benim için de. Diğer oyun tavsiyenize de bakacağım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı