Technopat kanal bildirimleri nasıl kapatılır?

İsteyen Youtube'dan abone olup çanı tüm bildirimler için açabilir. Neden forumdan da bildirim almak zorundayız? Böyle olunca merak etsem de tıklayasım gelmiyor. Bildirim sekmemde korsan sitelerindeki yeşil ve kocaman olan "Download" butonu gibi duruyor. :D
images (15).jpeg
 
İlk kısım doğru olabilir de ikinci kısımdan emin değilim. Kendileri bildirim ayarı getirmezse uBlock filtresiyle kendimiz hallederiz.
Ozel bir filtre yok ama bir deneyeyim onu da.
##li.is-read.menu-row--clickable.menu-row--separated.menu-row.js-alert.alert:nth-of-type(14)

Olmuyor galiba, numaradan baska digerlerinden ayiran bir ozelligi yok bildirim butonunun.
 
Olmuyor galiba, numaradan baska digerlerinden ayiran bir ozelligi yok bildirim butonunun.
Reklam bildirimlerinin yazarı yok yanlış görmüyorsam; X, Y yaptı şeklinde değil de Y oldu şeklinde ya da direkt başlık şeklinde geliyor. Bu fark kullanılarak bir şeyler yapılabilir belki. Biraz bekleyelim, açıklama yapmazlarsa denerim ben.
 
Kanal izlemeleri düşük. Göreceksiniz onları. :)
Başlıklarda clickbait yok, normal insanların da ilgisini çeken (bilgisayardan anlamayan birisi RTX 3050 oyun performansı videosunu izlemez) fazla başlık yok daha birçok şey yok. Bunlar bir eksiklik değil tabii ki bundan şikayetçi de değilim ama izlenmelerinin düşük olmasını istemiyorsan Türkiye şartlarında yukarıdakileri yapmak şart yani. Bunu onlar da biliyor ancak clickbait yaparak uzun süredir korudukları kalitelerini kaybetmek istemiyorlar. Bu yüzden hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin diye bir şey yok. Ya izlenmeleri için gereken şeyleri yapıp kaliteden ödün verecekler, karşılığında da izlenecekler ya da az izlenmeye tahammül edip kalitelerini koruyacaklar.
 
@White Chocolate Mocha Bence son zaman için beklentileri düşürdüler kim ne derse desin. Kimse zaten sistem alacak paraya sahip değil.

Çek sunucu videosu çek şöyle güzel bir sunucu BIOS rehberi.

İzlerim güzelde oluyor zaten bizim bildiğiniz Recep Baltaş anakart söker-takar onarır BIOS günceller.
Ben gerçekten GameGaraj sistemi inceleyen Recep Baltaş'ı görmek istemiyorum üzülüyorumda.

Tamam kazanmak şart ama düzgün güzel içerik üretin reklamlı dahi izlerim benim ilgimi fiyatı 15K üstü olup Madenciler tarafından sömrülen kart çekmiyor forum zaten bu Madenci gürühleri ile dolu ne desek laf atıyorlar hep haklılar bıktım ekran kartı içeriğinden artık berbatlaştı bu iş.

Ama, nolur 3050 çıktı diye gelmeyin alamıyorum zaten.

Eskiden her donanımı ezberlerdim çıktı mı? Şimdi hayır, sadece konu için atıyorum.

Maddiyat beni böyle bir hale soktu işte artık "Kullanıcı haberlerine" teknoloji haberi bile yazmıyorum okunmuyor.

Kısaca, para tıpkı her şey gibi.
 

Geri
Yukarı