20.000 TL oyun ve render için laptop önerisi

  • Konuyu başlatan Lox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 6B

Lox

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2017
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 20 bin bütçem var. Fotoğrafçıyım, hem fotoğraf ve video editlerimi yapmak hem de AC Valhalla gibi oyunlar oynamak için laptop almak istiyorum. Daha önce de sizlerin önerisi ile güzel bir bilgisayar toplamıştım tekrar yardımlarınızı istiyorum. Biraz araştırma yaptım. Monster Tulpar T5 v20.3 içerdiği 3060 Max performans ve 11800 ile istediklerimi veriyor fakat kasa ile ilgili çok sorun olduğunu okudum. Özellikle 20 ve 21 serileri arasında ciddi farklar olduğunu söylüyorlar. Bu bütçeye Monster'ın hangi modeli alınmalı ya da farklı marka ve modellere de açığım. 3060'dan özellikle vazgeçmek istemiyorum. Bütçemi 21 bin bandına da zorlayabilirim.
 
Omen ile herhangi bir ısınma sorunu yaşar mıyım sizce. Daha önce laptop almadım. Isınma konusu en büyük korkum açıkçası.
Bilmiyorum forumlara konu açmışlar mı bir bak bu arada linkte son 1 ürün yazıyor az önce başka bir arkadaş daha sormuştu laptop, aynı linki atmıştım tükenebilir her an.
 
Omen çok kaliteli bir cihazdır. HP nin elit serisidir. Yukarıda paylasılan pc de sizin ihtiyaclarınız için biçilmiş kaftan kaçırmamanızı öneririm.

Kendimde zamanında Omen kullandım ve kaliteyi sonuna kadar hissettim. Yine notebook alacak olursam tercihim yine Omen olur.
 

Geri
Yukarı