BenQ Zowie XL2411k "no cable connected" hatası

arminy

Yoctopat
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bugün kutudan çıkardığım XL2411k monitörümde no cable connected hatası alıyorum. Input menüsünü göremediğim için HDMI kablosunu seçmesini de ayarlayamadım. Önce HDMI kablom eski diye HDMI 2.0 satın aldım fakat işe yaramadı. PS3'ümü bağladım fakat yine görünü gelmedi. Tüm HDMI portlarını denedim sonuç alamadım. Yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler.
 
Input menüsüne yani OSD menüye erişmek için arkadaki joystick butonu kullanman gerek. O sağa, sola, yukarı ve aşağı hareket ediyor olmalı.
 
Selam. Evet hareket ediyor fakat input menüsü ekrana yansımıyor. Gri bir şekilde kalıyor görüntü olmadan.
 
Evet kaynak seçiminin oradan olduğunu biliyorum. Fakat dediğim gibi menüyü göremiyorum. Joystick butonuna tıklamama rağmen ekrana bir şey gelmiyor. Tuşlara bastığımda sadece ses alabiliyorum.
 
Merhaba Arminy,

Monitör Display Port'tan görüntü almaya çalıştığı için no cable connected hatası alıyor olabilirsin. Bu noktada iki çözümümüz var.

Monitör arkasındaki joystick tuşuna iki kere aralıklı olarak bas (bu otomatik olarak menüyü açıp INPUT menüsünden aktif bağlantıya geçirecektir).

Eğer joystick ile yapamazsan monitörü display port kablosu ile bağlayıp, OSD menüden HDMI 2.0 seçeneğini aktif hale getirip daha sonra HDMI kablo ile bağlayabilirsin.

Bu şekilde çözüm alamazsan, Türkiye'deki yetkili servisimiz Tecpro firması ile iletişime geçersen sana servis konusunda yardımcı olacaklardır.


Umarız yardımcı olabilmişizdir.

Sağlıklı günler dileriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı