İnternet altyapım iyi mi?

never give up

Yoctopat
Katılım
1 Şubat 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. ben internet altyapımın iyi olup olmadığını sizlere sormak istedim.

Gerekli bilgiler:
Sizce 35 Mbps'lik internet paketi alırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Ekran Görüntüsü (42).png
Ekran Görüntüsü (43).png
Ekran Görüntüsü (44).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Download için SNR değeriniz 35Mbps hızını kaldırır gibi. Ama benim anlayamadığım neden upload için hat değerleriniz bu kadar rezalet ? Yani upload için bir şey yapılamaz gibi. Bu durumda yine sorunlar yaşayabilirsiniz.
 
Hat değerleriniz ADSL2+ standartına göre gayet iyi diyebiliriz. Bu durum VDSL altyaınızın olduğu sinyallerini veriyor. Tam emin olmamakla birlikte 50 Mbps'yi rahat alırsınız diye düşünüyorum.
 
Şu an altyapınız hat değerlerine göre ADSL de şu an kullanmakta olduğun firmanın müşteri hizmetlerine danışabilirsin.

Aynen ben ADSL bağlantı türünü görmemiştim. Doğru diyorsun. Arkadaşın yapması gereken internet üzerinden adresine ait internet için sorgulama yapması. VDSL vardır herhalde. Yoksa eğer bu ADSL hattın upload değerleri gerçekten çok kötü.
 
Altyapınıza göre çok düşük hızlar alıyorsunuz. Size tavsiyem D-Smart'tan bir an önce kurtulmanız. Taahhütü ne zaman yaptınız ve ne kadarı kaldı?
 
Altyapımı bu siteden de sorguladım sonuç bu şekilde çıktı.
Yeni bir modem (Tenda V1200 ) alırsam ve VDSL pakete geçersem SNR değerlerim yükselir mi ve ping değerim en fazla kaça düşer?

Etrafımda fazla internet kullanıcısı yok, akşamları hızım düşmemesi gerek VDSL pakette. Şu anda zaten ADSL kullandığım için pek fark etmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı