Sınıfta sarkıntılık yapan kız var

Bunun kadar olmasa da, benzer bir kiz da bana sataşmıştı. En sonunda dayanamayıp kizi dövmüştüm kimsede bir şey diyemedi ama size önermem şiddete başvurmayı ben en o zaman 8'e filan gidiyordum.
Cimer ve şikayet gibi olanaklari bilsem hiç uğraşmazdım ama artık bildiğimden size de öneriyorum.
 
Merhaba yeni bir sınıfa yerleştim lise 1'e gidiyorum ve bir kız sürekli olarak bana sarkıntılık yapmaya, beni takip etmeye, hatta ona en ufak yanlışlıkla bakışım da "Niye bana baktın, aşık mı oldun?" diyor. Sonradan anladım ki kızın psikolojik sorunları var. Her yeni gelen kişiye böyle şeyler yapıyormuş sınıf başkanına telefon numaramı vermiştim teneffüste açıp defterden bakmış sanırım her gece beni arıyor. Bir önceki kurbanı olan arkadaşım da bunların tıpatıp aynısını yaşamış hatta disipline gitme noktasına kadar gelmiş. Kız sürekli beni rahatsız ediyor istemediğim dokunuşlar yapıyor deyip insanları disipline göndermeye çalışıyor.

Öğretmenlere ve müdüre şikayet ettiğimizde ise özel durumları var onla başa çıkmayın, haksız taraf siz olursunuz diyor. Tamam susalım umursamayalım eyvallah ama yaşatmayacak kadar özelime girmeye başladı yeter artık.

Biliyorum farkındayım çok saçma bu durum da ne yapmalıyım?
Yakın arkadaşımın başına geldi. Baş eğmelisin, yoksa arkadaşıma olanlar sana da olur. Hiç işlemediği bir suçtan, hiç söylemediği bir laftan 1001 ceza aldı, kaç kişinin önünde gururu kırıldı. Kız olsaydı iş değişirdi tabii.
 

Geri
Yukarı