Minecraft 1 saat mobil veri internetinden kaç MB yer?

Sound Track

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
708
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar evde interneti birkaç ay önce kapattırdık. Mobil veriden oyun oynuyorum. Ben Minecraft indirmiştim ve 1 serverim var. Sadece arkadaşımla serverde 2 kişilik oynasam kaç MB kota yer? Ayrıca 600 kişilik serverlerde kaç MB internet yer?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer server senin internetine bağlıysa hatırı sayılır derecede yer. Fakat servera giriş yapıp oynayacaksan taş çatlasın 200 MB kullanır.
 
Aternos gibi bir server’de 5 kişi ile saatte 60mb civarı tüketiyor. Server konumu, kişi sayısı, harita yüklenmesi, vb. etkenlere göre tabiki tüketim değişir.
 
Minecraft internet harcama miktarı girdiğin sunucuya göre, kullandığın cihaza göre ve oynama sürene göre değişkenlik göstermektedir. Ancak fikir vermesi açısından şöyle bir şey söyleyebilirim.
  • Az Kaliteli Oyunlar: Saatte 40 – 100MB arası
  • Normal Kaliteli Oyunlar: Saatte 100 – 200MB arası
  • Kaliteli Oyunlar: Saatte 200 – 300MB arası
  • Çok kaliteli Oyunlar: Saatte 300 – 500MB arası
 
Aternos gibi bir Server'de 5 kişi ile saatte 60 MB civarı tüketiyor. Server konumu, kişi sayısı, harita yüklenmesi, vb. etkenlere göre tabii ki tüketim değişir.

Kanka peki sunucuyu sen mi açtın? Ben kendi sunucuda 10 saat oynadım 40 GB'den fazla yedi.

Aternos gibi bir server’de 5 kişi ile saatte 60mb civarı tüketiyor. Server konumu, kişi sayısı, harita yüklenmesi, vb. etkenlere göre tabiki tüketim değişir.
Knk peki sunucu seninmiydi

Aternos gibi bir server’de 5 kişi ile saatte 60mb civarı tüketiyor. Server konumu, kişi sayısı, harita yüklenmesi, vb. etkenlere göre .
.
 

Geri
Yukarı