Ceza Süreleri Uzasın mı?

Ceza Süreleri Uzasın mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    931
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısalsın, çünkü foruma yeni kayıt olanlar bir yazım hatası yüzünden o kadar uzun ceza aldıklarında bir daha forumu kullanmak istemiyorlar veya yeni hesap açıyorlar.
 
@Akerfeldt
Yeni üyelere şak diye uyarı verildiğini sanmıyorum, verilmişse de 1 saati geçmez.
 
Sadece yazım yanlışı yapmış adama 1 hafta ceza vermek bana saçma geliyor. Yaptığı eyleme göre bir ceza vermeniz bence daha doğru olur.
 
@AJFA bazen cezalar gerçekten hak ediliyor. Ama benim merak ettiğim şey konu sahibi kendi konusunda (büyük harf noktalama vesaire) kurallara uymuyor raporladığımda ise bir sonuç göremiyorum. Konu sahipleri kendi konularında yazım kısmındaki hatalardan muaf mı tutuluyor?

Ayrıca başka bir önerim birisi uyarı ceza aldığında sadece konu açılmasına izin verilsin ve sadece o konuya mesaj yazabilsin. (kötüye kullanılmasın diye cezanın süresine göre az konu açma hakkı verilsin)

Mesela 1 saat ceza alan 1 tane konu açabilsin sadece. 1 hafta ceza alan 3 defa 1 ay alan 7 defa açabilsin. Konuya yazdığı mesajlarda hakkı kötüye kullanım tespit edilirse bu hak o kişiden alınabilir.

Bence bu şekilde küçük bir şey yapılabilir. Çünkü ihtiyacı olan burada ceza yiyorsa hak etmiştir eyvallah. Ama sonuçta onunda bir sorunu olursa o zaman çözüm bulamayacak ve belki de çoklu hesap açma yoluna gidecek. Bunların önüne geçilebilmesi için iyi bir yol bence.

@Emre C bu konuda sen ne düşünüyorsun? Bence bu şekilde bir şey mantıklı olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı