Logitech G300s alınır mı?

Ben 4 yada 5 yıldır kullanıyorum, arkadaşlar kötü bir ürün / çift tıklama sorunu kronik falan demiş çok şaşırdım bugüne kadar en ufak bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum demek ki şans işiymiş. Canavar gibi valla. G tuşları yanda olan modelleri hiç sevmiyorum tercih meselesi, bu üründe 4 tane G tuşunun üstte olması çok işime yarıyor. Ancak eski bir mouse artık, arkadaşların dediği gibi yeni ürünlere bakmak iyi olabilir. Yeni bir mouse alacak olsam aynısı yerine başka seçenekleride değerlendirirdim ve alışkanlık olarak yine 4 tane özelleştirilebilir tuşun olmasını tercih ederdim çünkü hepsini kullanıyorum.
 
Ben 4 ya da 5 yıldır kullanıyorum, arkadaşlar kötü bir ürün / çift tıklama sorunu kronik falan demiş çok şaşırdım bugüne kadar en ufak bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum demek ki şans işiymiş. Canavar gibi vallahi. G tuşları yanda olan modelleri hiç sevmiyorum tercih meselesi, bu üründe 4 tane g tuşunun üstte olması çok işime yarıyor. Ancak eski bir mouse artık, arkadaşların dediği gibi yeni ürünlere bakmak iyi olabilir. Yeni bir mouse alacak olsam aynısı yerine başka seçenekleride değerlendirirdim ve alışkanlık olarak yine 4 tane özelleştirilebilir tuşun olmasını tercih ederdim çünkü hepsini kullanıyorum.

CS:GO'da mesela çevirirken donma olur mu tuşlara yanlışlıkla basar mıyım fareyi ben vatana gidip test ettim elim küçük 10-11 cm bana iyi gibi geldi ama Razer'la arasında kaldım bir yandan da bende G300s fanlığı var.
 
CS:GO'da mesela çevirirken donma olur mu tuşlara yanlışlıkla basar mıyım fareyi ben vatana gidip test ettim elim küçük 10-11 cm bana iyi gibi geldi ama Razer'la arasında kaldım bir yandan da bende G300s fanlığı var.
@Arda Soysal Dostum bayadır senin için araştırıyorum umarım yardımcı olur;

Razer DeathAdder V2 Mini 198 TL
Viper Mini 241 TL
G300s 188 TL

-G300s'te elinin altında 6 tane programlanabilir makro tuş var. Razerlarda gördüğüm kadarıyla 2.
-G300s'in yan tarafları kauçuk ve tutuşu benim için kolaylaştırıyor, razerlarda kauçuk yok.
-G300s'te led aydınlatma var 6 renk var animasyonu yok, razerlar rgb ve istersen animasyonlu.
-Bu mouseların üçüde aynı boyutta hatta g300s biraz daha geniş.
-G300s 82 gram, razerler 61 gram ağırlıkta. Razerların kablosu örgü, g300s'te örgü yok ama bunca yıldır en ufak yıpranması yok.

Bende hiçbir üründe fanboyluk olayı yok parayı biz veriyoruz babamızın oğlu değiller hizmet versinler :) Ben bugüne kadar mouse kaynaklı donma yaşadığımı hatırlamıyorum. Tuşlara yanlışlıkla basmazsın klikler benim için yanlışlıkla basacak kadar hafif değil ve parmakların sağ ve sol klik üzerindeyken hafif çukurda oluyor yani klikler hafif U şeklinde ve yanındaki makrolar yukarda kalıyor. Ayrıca ellerim harbi büyük, sorun olmuyor. Ben csgo oynamıyorum ama call of duty, insurgency gibi oyunlarda sol üst makroya 1. silahı, sol alt makroya 2. silahı, sağ üst makroya el bombasını, sağ alt makroya da map'i atıyorum. Ortada olan iki makronun birini dpi ayarı için diğerini mod değişmek için kullanıyorum snipera geçince düşürüyorum misal. yani 6 sınıda kullanıyorum klavyeyle işim yok. raazerdaki gibi makrolar başparmakta olsa basıcam diye mouse'u kesin daha çok kaydırırım ben. Birde bir videoda gördüğüm kadarıyla razerların birinde belkide ikisinde de mod tuşu mouse'un altında, ben habire uğraşmam tak oyundayım tak windowstayım tak photoshoptayım. İstihbarat muhabiriyim haberi yetiştirirken acil fotoğraf editlemem gerekiyor photoshop için ayarladığım profil var tek tıkla açıyorum onu en sık kullandığım 4 toolu çakıyorum mis. Ortadaki iki tuş her profilde dpi ve mod ayarı olarak kalıyor. Önceki mesajda diğer mouseları düşünürdüm demiştim ama senin için yaptığım araştırma sonrasında fikrimi değiştirdim bu bozulsa yine bunu alırım.

Bunu tabiiki hiç takılma yada çift tık sorunu yaşamamış olduğum için diyorum hala anlam veremiyorum bunca insan sorun var diyor 4-5 senedir hiç mi bende çıkmadı, yok çıkmadı arkadaş... Başka arkadaşlar beni haksız görebilir kesin razer al diyebilir de ama dediğim gibi ben sorun yaşamadığım için 4-5 sene sonra hala g300s diyebiliyorum.
 
@Arda Soysal dostum bayağıdır senin için araştırıyorum umarım yardımcı olur;

Razer DeathAdder V2 Mini 198 TL.
Viper Mini 241 TL.
G300s 188 TL.

-G300S'te elinin altında 6 tane programlanabilir makro tuş var. Razer'larda gördüğüm kadarıyla 2.
-G300S'in yan tarafları kauçuk ve tutuşu benim için kolaylaştırıyor, Razer'larda kauçuk yok.
-G300S'te LED aydınlatma var 6 renk var animasyonu yok, Razer'lar RGB ve istersen animasyonlu.
-Bu mouseların üçüde aynı boyutta hatta G300s biraz daha geniş.
-G300s 82 gram, Razer'ler 61 gram ağırlıkta. Razer'ların kablosu örgü, G300S'te örgü yok ama bunca yıldır en ufak yıpranması yok.

Bende hiçbir üründe fanboyluk olayı yok parayı biz veriyoruz babamızın oğlu değiller hizmet versinler :) ben bugüne kadar mouse kaynaklı donma yaşadığımı hatırlamıyorum. Tuşlara yanlışlıkla basmazsın klikler benim için yanlışlıkla basacak kadar hafif değil ve parmakların sağ ve sol klik üzerindeyken hafif çukurda oluyor yani klikler hafif u şeklinde ve yanındaki makrolar yukarıda kalıyor. Ayrıca ellerim harbi büyük, sorun olmuyor. Ben CS:GO oynamıyorum ama Call of Duty, Insurgency gibi oyunlarda sol üst makroya 1. silahı, sol alt makroya 2. silahı, sağ üst makroya el bombasını, sağ alt makroya da Map'i atıyorum. Ortada olan iki makronun birini DPI ayarı için diğerini mod değişmek için kullanıyorum snipera geçince düşürüyorum misal. Yani 6 sınıda kullanıyorum klavyeyle işim yok. Raazerdaki gibi makrolar başparmakta olsa basacağım diye fareyi kesin daha çok kaydırırım ben. Bir de bir videoda gördüğüm kadarıyla Razer'ların birinde belki de ikisinde de mod tuşu farenin altında, ben ha bire uğraşmam tak oyundayım tak windowstayım tak photoshoptayım. İstihbarat muhabiriyim haberi yetiştirirken acil fotoğraf editlemem gerekiyor Photoshop için ayarladığım profil var tek tıkla açıyorum onu en sık kullandığım 4 toolu çakıyorum mis. Ortadaki iki tuş her profilde DPI ve mod ayarı olarak kalıyor. Önceki mesajda diğer mouseları düşünürdüm demiştim ama senin için yaptığım araştırma sonrasında fikrimi değiştirdim bu bozulsa yine bunu alırım.

Bunu tabii ki hiç takılma ya da çift tık sorunu yaşamamış olduğum için diyorum hala anlam veremiyorum bunca insan sorun var diyor 4-5 senedir hiç mi bende çıkmadı, yok çıkmadı arkadaş... Başka arkadaşlar beni haksız görebilir kesin Razer al diyebilir de ama dediğim gibi ben sorun yaşamadığım için 4-5 sene sonra hala G300s diyebiliyorum.

Bu uzun cevabın için ve anlatışın için teşekkürler G300s alacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı