Kodlama için Linux'a geçilir mi?

342524

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2020
Mesajlar
7.167
Makaleler
3
Çözümler
20
Merhabalar, şu an kurulum USB'sini hazırlıyorum. Sizce Linux'ta kodlama nasıldır? Çünkü kodlama dersi alıyorum. Linux'a kodlama için geçilir mi?
 
Python ise geçilir.
 
Hocam linux/ Unix veya mimarisinin hepsi genelde pentest hacking aracı için kullanılan bir işletim sistemidir kodlama için linux'u tercih etmeyin çünkü linuxta çoğu dosya uzantısı desteklenmiyor sadece kodlama için linux yanlış tercih olur bence Windows'ta kalın daha rahat edersiniz tabii kodlama için konuşuyorum .
 
Pentest hacking aracı için kullanılan bir işletim sistemidir.

Günlük kullanım için hazırlanan dağıtımlar bu dediğinize aykırı geliyor ama.
GNU/Linux'un olayı bu. Millet nasıl isterse ona göre bir şey hazırlıyor. Tek bir yere bağlılık yok. Kısıtlama yok.
 
Hocam linux/ unix veya mimarisinin hepsi genelde pentest hacking aracı için kullanılan bir işletim sistemidir kodlama için Linux'u tercih etmeyin çünkü Linux'ta çoğu dosya uzantısı desteklenmiyor sadece kodlama için Linux yanlış tercih olur bence Windows'ta kalın daha rahat edersiniz tabii kodlama için konuşuyorum .

Hey dostum Linux'u bu kadar sınırlamamalısın senin windosundaki çoğu şey Linux kullanılarak yapıldı. Ayrıca çoğu ağ sistemindede Linux kullanılıyor.
 
Acaba bu kodlama işi için Linux'a geçmek neden daha iyi benim arkadaşımın çok düşük güçte bir laptopu var rahat rahat kod yazabiliyor hatta bundan bayağı fazla miktarlarda para kazanıyor bu konuda ona sordum çünkü benim de kodalamaya merakım var dediki kod bu yaz çalışır. Python kullanıyor.

Hangi dil Java Python ise daha iyi olacaktır bence.
 

Geri
Yukarı