UluErdem25
Kilopat
19.000 hala pahalı 6900 xt için, gaming gecesinde 17.500 oldu geçen.
Hocam 19000 lira için 1500 lira para sayılmaz, hem 17500'e 20-30 stok belki ancak vardı ancak 19000 olanın stok bitmedi ne zamandır.
19.000 hala pahalı 6900 xt için, gaming gecesinde 17.500 oldu geçen.
Başka markalarla ilgilenmiyorum yanlış anlaşılmasın ASUS bandında bakıyorum fiyatları da o şekilde belirttim.
Anladığım kadarıyla 3070 Ti satıp bu kartı almak mantıklı değil gibi. Çünkü o kadar iyi bir kart olmasına rağmen stoklar hala aynı tüketilmiyor ve tercih edilmiyor o yüzden ucuz.
Insanlar nvidia’yı tanrılaştırdığı için amd’yi kötü sanıyor. 3070 Ti’dan geçilir, çok daha iyi bir kart 6900 xt. Başkalarının enayiliği sizi etkilemesin.Başka markalarla ilgilenmiyorum yanlış anlaşılmasın ASUS bandında bakıyorum fiyatları da o şekilde belirttim
Anladığım kadarıyla 3070ti satıp bu kartı almak mantıklı değil gibi. Çünkü o kadar iyi bir kart olmasına rağmen stoklar hala aynı tüketilmiyor ve tercih edilmiyor o yüzden ucuz.
Nvidiayı tercih etmemin en büyük gerek oyunlarla uyumluluğu gerek teknolojileri gerek ise stabilliği.3070 Ti'dan gecmek tabii ki de mantikli. 3080 12 GB modeli ile kapisiyor bu kart.
Hadi 3080 ile 6900xt'yi karsilastirdin anlarim. Ama 3070 ti ile 6900xt'yi karsilastirmanin bir anlami yok.Nvidiayı tercih etmemin en büyük gerek oyunlarla uyumluluğu gerek teknolojileri gerek ise stabilliği.
Ben nefret içerikli paylaşımları okumam ve etkilenme, yıllarca r9 290x kullandım sonrasında 980ti dan sonra nvidianın nekadar Stabil bir performansa sahip olduğunu deyimleyip sonrasında 6 ay 5700xt kullanıp 3070ti geçme kararı aldıktan sonra amdnin ilkel olarak çok geride kalmış, yazılım konusunda gelişemediğini ve oyunların uyumsuzluğu yüzünden ürkmekteyim.Insanlar nvidia’yı tanrılaştırdığı için amd’yi kötü sanıyor. 3070 Ti’dan geçilir, çok daha iyi bir kart 6900 xt. Başkalarının enayiliği sizi etkilemesin.
Hadi 3080 ile 6900XT'yi karsilastirdin anlarim. Ama 3070 Ti ile 6900XT'yi karsilastirmanin bir anlami yok.
Sirf teknoloji var diye 6900XT'den iyi olmuyor. O teknolojiler bir tik daha oturmamis versiyonlari AMD tarafinda da var zaten. Saf guc hakkinda bahsetmeye gerek yok.
5700 xt zaten sorunlu bir karttı genel olarak yani sorun yaşayan çoktu, 290X ise aşırı eski zaten. Yeni kartlar çok daha güzel ben 3070’den 6900 XT’ye geçen birisi olarak fazlasıyla mutluyum.Ben nefret içerikli paylaşımları okumam ve etkilenme, yıllarca r9 290x kullandım sonrasında 980ti dan sonra nvidianın nekadar Stabil bir performansa sahip olduğunu deyimleyip sonrasında 6 ay 5700xt kullanıp 3070ti geçme kararı aldıktan sonra amdnin ilkel olarak çok geride kalmış, yazılım konusunda gelişemediğini ve oyunların uyumsuzluğu yüzünden ürkmekteyim.
Yıllarca AMD saf güç olarak hep önde fakat ileriye dönük uyumsuzluğu rahatsız etmekte beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.