RX 550 sisteme hikayeli oyun tavsiyesi

Barney28

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
851
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemim
A8 6600k APU
RX 550 4 GB ekran kartı
8 GB RAM.

Bu sisteme güzel hikayeli oyun önerir misiniz?
 
Life is Strange, Life is Strange before the storm, L. A Noire, Tomb Raider serisi, Batman serisi, Sherlock Holmes serisi, Metro serisi, BioShock serisi, Mafia 2, The Witcher 3: Wild Hunt, Firewatch, Little Nightmares, The Walking Dead serisi.

Batman Arkham Night, Witcher 3 ve Metro Exodus'da biraz düşük FPS oynayabilirsiniz.
 
Geldi mi ekran kartın 😀
Disco Elisium Final Cut galiba oynatır indirim zamanı alıp Türkçe dil eklentisini bekleyebilirsin ben öyle yaptım. Stalker serisi eskidir ama türe ilgin varsa tavsiye ederim indirim zamanı 10/15tl arası oluyor. (3lü paket) ve epic oyunlarını takip et
 
Geldi mi ekran kartın 😀
Disco elisium final cut galiba oynatır indirim zamanı alıp Türkçe dil eklentisini bekleyebilirsin ben öyle yaptım. Stalker serisi eskidir ama türe ilgin varsa tavsiye ederim indirim zamanı 10/15tl arası oluyor. (3'lü paket) ve Epic oyunlarını takip et.

Evet geldi performansindan da bayağı memnunum Valorant 70 80 FPS'lerde oynatıyor. Epic'te bir sürü oyunun var zaten 60'a yakın ama ilgimi çekmiyor ya.
Life is Strange, Life is Strange before the storm, l. A noire, Tomb Raider serisi, Batman serisi, Sherlock Holmes serisi, metro serisi, BioShock serisi, Mafia 2, The Witcher 3: Wild Hunt, firewatch, Little Nightmares, The Walking Dead serisi.

Batman Arkham night, Witcher 3 ve Metro Exodus'da biraz düşük FPS oynayabilirsiniz.

Neredeyse hepsini oynadım ya.
 
Witcher 3 oynatır RDR 2 oynatır ama 720p Low da TWD serisini oynayabilirsin Detroit ve Two Souls oyna hikayeleri güzeldir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı