Nazi Forumu mu yoksa Yardımlaşma Forumu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aferdersiniz ama boş yapmışsınız.Sanki elle tek tek düzenlenmiş gibi o boşluklar ayarı varmış halbuki.Ceza verirken kopyala-yapıştır yapana kadar insanlara o ayarı söyleyebilirsiniz.TDK nazi forumu olduğunu bilmiyordum o yüzden o derece dikkat etme gereği duymadım!Biri de herkese kızgın emojisi atıyor demiş ve mantıkla alakalı bir şey koymuş.Bence o küçük beynini başka şeylere yorsa daha güzel olur bu kadar ufak şeyleri takılmayı bırakın!!!Başarılar TDK nazi kampınızda son yorumdu.
Daha gitmedin mi?
 
Aferdersiniz ama boş yapmışsınız. Sanki elle tek tek düzenlenmiş gibi o boşluklar ayarı varmış halbuki. Ceza verirken kopyala-yapıştır yapana kadar insanlara o ayarı söyleyebilirsiniz. TDK nazi forumu olduğunu bilmiyordum o yüzden o derece dikkat etme gereği duymadım! Biri de herkese kızgın emojisi atıyor demiş ve mantıkla alakalı bir şey koymuş. Bence o küçük beynini başka şeylere yorsa daha güzel olur bu kadar ufak şeyleri takılmayı bırakın! Başarılar TDK nazi kampınızda son yorumdu.

Ayarı söylemeye gerek yok mesaj yazacağınız zaman hemen altta gayet görülebilir bir şekil de düzelt butonu var. Gram aklın olsa böyle saçma sapan bir konu açmazsın veya herkese kızgın atmak yerine kendini daha iyi açıklamaya çalışırsın. Hem açık açık haksızsın hem insanlara hakaret ediyorsun senin bu forumdan gitmen çok iyi oldu.
 
Forum kuralları çok ağır değil. Cümle sonuna nokta, ünlem ve cümlelerin anlaşılsın diye arasına virgül koymak bu kadar zor olmamalı👍🙂 Zamanla foruma bakarak siz de öğrenirsiniz.
 
Affedersiniz ama boş yapmışsınız. Sanki elle tek tek düzenlenmiş gibi o boşluklar ayarı varmış halbuki.
Yazım denetimi 2020 Şubat'ta eklediğimiz bir özellik. Yazım Denetimi

2019'da ve 2020 Ocak ayında açtığınız, elle düzenlediğimiz konularınız:

  • 22 Mayıs 2018 gece saat 2 sularından itibaren internetimde bir dalgalanma var ve düzelmedi.O gece online bir oyundaydım ve oyuna lag girdi, bir arkadaşa da aynısı oldu ve ondan sonra internet gidip 2-3 saat sonra geldi.O günden bu güne 18 ay oldu.Superonline abonesiydim o sıralar 1.5 sene kadar iyidi, bir sorun yoktu.Ne olduysa o gece oldu ve bir sürü yere şikayet etmeme rağmen düzeltilmedi.
    Ardından Netspeed'e başvurdum belki onlar ilgilenir diye ancak yine bir şey yapılmadı.Port değişildi falan denildi sürekli, bu arada internetim ADSL 16 Mbps tarife kullanıyorum.TTNET altyapısını kullanıyorlar burda fiber olmadığından.TTNET ekipleri ise 5 ay sonra geldi bakmaya sorun başladıktan sonra.Daha önceden de TTNET abonesiydim ancak bir kopuk kabloyu bağlamaya 8 günde geldiler ve ben arızayı söyledim kablo kopmuş yoldaki diye.Neyse geldiklerindeyse pek ilgilenmediler, ankastre kutusuna baktılar arılar petek yapmış, eleman kapağı kaldırınca içinden arılar fırladı.Sonra telefon kablosu 4 damarlı olduğundan diğer 2 kabloyu bağladı ve giderken arkasına bile bakmadan modem değişicek dediler.O akşam Superonline'ın modemi kaldırdım ve eski modemi taktım ve yine düzelme olmadı.Başka bir gün başka bi marka modem daha var onunla da denedim yine düzelmedi ve Superonline'da 2 sefer modem değiştirdi düzelmedi.
    Tekrar TTNET'e geçmeye karar verdim çünkü sürekli ekip istediğimden ve onların abonesi olmadığımdan gelmediklerini düşünmeye başladım.Çünkü 18 ayda bi 2018 ekim ayında geldiler bir de 2019 ekim ayında.Cimerden şikayet ettiğimdeyse müşterimiz değilsiniz diyolardı sürekli mecburen tekrar abone olup ne olucağını merak ettim.Ancak şimdi de modem firmasına suç atıyorlar, kabloya suç atıyorlar.18 aydır yapmadığım kalmadı.2 tane bilgisayarım var ve bi kaç defa format atıldı virüs varsa, interneti kullanıyorsa diye.Farklı ethernet kablolarını denedim, 4 sefer modem değiştirildi, splitter vardı arada o iptal edilip denendi, ek yeri vardı oksitlenme varsa diye çok sefer tekrar bağlandı.En son işte TTNET ekipleri interneti bağlamaya geldiklerinde bu ekim ayında ankastre kutusundan eve gelen telefon kablosunu da değiştirmelerini söyledim ve zar zor değiştirler, o kadar dil dökünce.
    Sorun ise bana kalırsa şundan kaynaklı bu internette dalgalanma problemi gece 3-4'te rastlamadım hiç.Geceleri 13 Mbps almam gereken hızı tam randıman alıyorum, internet stabil ve dalgalanma yok.Online oyunlarda da ping aynı çok oynama olmuyor 4-5 milisaniye kadar en fazla.Fakat gün içinde özellikle öğrenciler evlerine gelince, pazar günleri ve de yaz aylarında bu hepten çekilmez bir hâl alıyor.Tatil ve yaz günlerinde bu dalgalanma bazen sabah 9-10da başlıyordu, bazense öğlen saatlerinde başlıyordu.Şuan okullar açıldığından akşam saatlerinde başlıyor bir de pazar günleri öğle vakitleri.Yoğunluktan olduğunu düşünüyorum fakat TTNET'ten gelen ekipler bu sorun tek sizde var diyorlar, anlamadım gitti.Sorduğumda ise kaç kişinin bu mahallede internet kullandığını 60-70 kişi anca olduğunu söylüyorlar.
    Yapılmadık şey kalmadı ve modeme kadar 16 Mbps geldiğini söylüyorlar ve beni yalancı yerine koyuyorlar.Modeme kadar 16 Mbps geliyor da ben neden 160p'de bile twitchte yayın izlerken takılma oluyor bu yoğun saatlerde.Youtube'de sorun yok bu arada 720p her saatte video izleniyor.Gece ise 1080p video açıyorum ve 13 Mbps olan hız 11-12 Mbps civarına düşüyor.Online oyunlarda ise pingim alıp başını gidiyor, normalde geceleri 13 Mbps aldığım saatlerde ping 65ms civarında fakat gün içinde ise bu 150-200ms'lere kadar çıkıyor.Ne online oyun oynayabiliyorum ne de yayın, video izleyebiliyorum.Dalgalanma nedeniyle hızımsa 13 Mbps değil de 1 Mbps, 3 Mbpslere kadar düşüyor.Resimleri de atayım farklı günlere ait hız testlerini.Uzun bir yazı oldu hatta destan oldu farkındayım fakat 18 ay geçti ve bu sorunu çözemedim, şikayet etmediğim yer kalmadı.250 sayfalık roman olurdu büyük ihtimal bu yazdıklarımı toplasam.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.Bu forumu kullanmayı da bilmiyorum, ilk defa üye oldum, kusura bakmayın yanlış bir şey yaptıysam.
  • Hepsiburada'dan yine sipariş vermek durumunda kaldım ve istemediğim halde kalkıp yine Aras kargo ile gönderiyorlar.Bu kargoyla başım belaya girdi bi kaç sefer telefonları açmazlar, adrese geldik evde yoktunuz diye de yalan atarlar.Halbuki ne adrese geldikleri vardır ne de ulaşmaya çalışırlar.Tek yaptıkları telefonları açmayıp, geldik adrese yoktular diye yalan atıpta kargoları geri gönderilmelerini sağlamaktır ve bu şekilde kâr etmeye çalıştıklarını düşünüyorum.Telefonları bile açmaya şube eve kargo margo getirmez.Şimdiki kargo da ise yine yalanlarından vazgeçmiyorlar ve başım belaya giricek bunlar yüzünden.Söyledikleri şu: Alıcı müşterimizin tablebi üzerine şubemizden alınacak şekilde teslim edilecektir.Bu külliyen yalan çünkü ben böyle bir şey istemedim aksine daha siparişimi Hepsiburada göndermeden önce dedim ki Aras ve Sürat kargo ile göndermeyin çünkü telefonları açmayıp, adrese teslimat yapmıyorlar dedim.Buna karşılık verdikleri cevap sistem otomatik belirliyor oldu kargo firmasını.Hepsiburada yetersiz bir firma olduğu gibi Aras kargo da ilgisiz ve sorumsuz bir firmadır, önceki gönderilerde bile telefonları açmadılar 1 hafta şubede kaldı kargo ve geri gönderildi.Şimdi yine aynı amaç peşindeler telefonları açmayalım gelip almazlarsa geri göndeririz gibi.Yurtiçi ve Mng kargo telefonları açarlar ve yakınımdaki belediyeye kadar kargomu getirirler sağolsunlar ancak bu Aras kargo mu artık yoksa bu şubeye özel bir şey mi bilmiyorum işe yaramazdır.Resimleri de atayım görün google yorumlarında yazılanları, hepsiburada'nın sözde kargomu adresime teslim edeceği ve Aras kargonun yine yalanlarından vazgeçmeyip sözde benim talebim üzerine kargoyu şubeden alıcak olarak değiştirilmesi.Cimer'e de şikayet ettim, şikayetvar.com'a da şikayet ettim, siteleri üzerinden de şikayet ettim, twitterdan da şuan şikayette bulundum bakalar mı bilmem tabi.Hepsiburadanın suçu burada çok büyük çünkü kargo firmasını insanların kendisi seçebilmeli, en azından siparişi vermeden önce kargo firmasını görebilmeli ancak sistem otomatik atıyor diye bahane bulmuşlar ona sığınıyorlar...
 
Forum kuralları çok ağır değil. Cümle sonuna nokta, ünlem ve cümlelerin anlaşılsın diye arasına virgül koymak bu kadar zor olmamalı👍🙂 Zamanla foruma bakarak siz de öğrenirsiniz.

Arkadaşa zor gelmiş olmalı ki forumu bırakacağını söylemiş. Yazım kurallarına uymak bu kadar zor olmamalı.
 
İşte bu sefer akıllı tahta vakasından sonra kesinlikle troll konu olduğuna eminim. Şaka maka adam kendi dilini yazıp konuşamıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı