Köpek kovucu cihaz kullanıp memnun kalan var mı?

just chillin

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2022
Mesajlar
1.353
Makaleler
2
Çözümler
9
Bazen otobüsten inip yaklaşık 3-4 dakikalık mesafedeki evimize yalnız yürümem gerekebiliyor. Bu yol biraz hafif yokuş gibi, uzun ve dar bir sokak. Bir köpekle karşılaşsam yolun sonundaki eve kadar kaçacak bir yol yok, ters yönde kaçsam yine sıkıntı yol uzun bana yaklaşma ihtimali artar. Yanımda biri varken köpek görsem bile korkum azalıyor ama yalnızken ne yapacağımı bilemiyorum. Kendimi savunma ihtimaline karşı nette araştırma yaparken karşılaştım. Alıp kullanan ve memnun kalan var mı? Varsa linkini atabilir mi?
 
Köpekten asla kaçmayın. Köpeğimi gezdirirken sokak köpeği saldılarına raslıyorum sık sık, biber gazı çok iş görüyor, korkuyorsanız taşıyabilirsiniz. Ama soğukkanlı olmak yetiyor, 7-8 yılda 2-3 defa kullanmışımdır biber gazını.
 
Üzerine koşan bir köpekte o cihazın pek işe yarayacağını zannetmiyorum. 10 liraya mantar tabancası al daha etkili. Taktik vereyim sürü halindelerse çıkar çantanı savur üzerlerine usul usul uzaklaş bölgeden. Ama ne olursa olsun kaçma. Soğukkanlı ol.
Not: Karşılaştığın köpeğin cinsi Pitbull ise işin zor, takımları korumaya bak.
 
Ben de dün bisikletle eve dönerken 2 köpek takıldı peşime evin önüne geldiğimde altıma ediyordum. Kapıyı açıp kendimi güvene aldıktan sonra normal bir sesle "ne bağırıyonuz lan ?" dedim susup gittiler 🤣.
 

Geri
Yukarı