Ubisoft Store'dan 250 TL'ye 28 tane oyun aldım!

Osman Nuri23

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2021
Mesajlar
3.561
Makaleler
2
Çözümler
28
Kupon olayını bilmeyenler için:


Ubisoft'tan 3 kere 240 TL'lik sepetler oluşturarak 160 TL'lik kuponlarla 250 TL'lik alışveriş yaptım. Aldığım oyunları atarak size de oyun tavsiyesi vermiş olayım: 🙂

- Far Cry 1
- Far Cry 2
- Far Cry 3
- Far Cry 3 Blood Dragon
- Far Cry 4
- Far Cry Primal
- Far Cry 5 Gold Edition
- Far Cry New Dawn Deluxe Edition
- AC 1
- AC Revelations
- AC Brotherhood
- AC 3 Remastered
- AC 3 Liberation Remastered
- AC Rogue
- AC Origins Gold Edition
- AC Odyssey Gold Edition
- Tom Clancy's Splinter Cell tüm oyunları (5 tane)
- Prince of Persia tüm oyunları (5 tane)
- Tom Clancy's Division 2
- The Crew 2

Assassins Creed eski oyunları oynamadan Vallhala'ya, Far Cry eski oyunlarını oynamadan Far Cry 6'ya girişmek istemedim. Aldığım oyunları göstererek oyun tavsiyesi de vermiş olayım. Ubisoft Store kuponu gerçekten harika. İnanılmaz derecede oyunlar ucuza düştü. Epic Games'ten böyle kupon beklerken Ubisoft böyle kupon vererek beni şaşırttı. 250 TL'ye 28 tane oyunu (bazıları DLC versiyonları üst sürüm) her oyuna 9 TL düşecek şekilde satın aldım. Sizde kaçırmayın derim kuponu. Bu ekonomide bu indirim+kupon ilaç gibi geldi bana. Normalde bunları teker teker alsam bu fiyattan aşırı pahalı olacağına eminim. En basitinden AC Oddsey Gold Edition indirimlerde şu an 110 TL. Ben AC Oddsey Gold Edition'u 9 TL'ye almış oldum. 😀 Sonradan Ubisoft'tan uzun zaman oyun almayacağım gibi duruyor. 😀 Tekrardan Ubisoft indirimlerin kaçırmayın diyorum. İyi günler dilerim herkese. 😇
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun, ben de büyük üç AC oyununu birkaç DLC ile 171'e aldım. 331 TL tutuyordu normalde, çok iyi bir alışveriş oldu. AC Valhalla zaten 107 TL sadece.
 
Hayırlı olsun, ben de büyük üç AC oyununu birkaç DLC ile 171'e aldım. 331 TL tutuyordu normalde, çok iyi bir alışveriş oldu. AC Valhalla zaten 107 TL sadece.
Valhala'da aklımda vardı zaten ama Origins ve Odyssey oynamadan yeni oyununu almak istemedim. O zamana kadar birkaç hikayeli DLC falan da çıkar belki. Daha da indirim görür. Sonradan AC Valhala Gold Edition şeklinde DLC'lerle almak istiyorum.
 
@Osman Nuri23 ben Steam üzerinde almayı düşünüyordum hocam. Indirimli haliyle 220 TL tutacaktı standart sürümü, DLC ile beraber 171'e geldi.
Size de hayırlı olsun hocam. Güle güle oynayın. Böyle zamanda böyle indirimler bulmamız çok iyi oldu. Yakında Ubisoft'un da aklına eser 60 dolarlık oyunlarını 269 TL'den 500 TL falan yapar. Umarım yapmaz ama yaparsa da iyi patlarız.
 
Hayırlı olsun, gözlerim AC Black Flag ve Syndicate'i aradı. Fırsat bulursanız özellikle Syndicate'in Gold sürümünü öneririm. Belki biraz pahalı gelebilir ama hem oynanış hem de season Pass'te bulunan bonus hikaye kısmı ile bildiğimiz AC serisinden aslında epey farklı bir oyundur.

Bir de Odyssey'in Gold sürümüne AC 3 Remastered dahildir ve FC 5'in Gold sürümüne de FC 3 dahildi. Umarım ayrı ayrı almadınız onları?
 

Geri
Yukarı