QHD 32" monitör önerisi

Bütçe
4000-7000
Ben uzun zamandan beri 32" inç monitör kullanıyorum. Daha öncesinde LG kullandım kaliteli ama Curved olmadıgı için inanılmaz büyük duruyor ve uçtan uca bakarken kafanı çeviriyorsun. Daha sonrasında 1500 R Curved Lenovo kullandım nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum inanılmaz kötüydü ghosting ve ışık sızmasından kör olacaktım ve OSD menüsü de çok zayıfdı. Şimdi ise yine 1500R Curved Gigabyte kullanıyorum ve çok memnunum. Ghosting var ama OSD menüsü çok zengin olduğu için bunu çok aza indirgeyebiliyorsun ışık sızması var mı elbette var ama diğer çoğu markadan çok daha iyi seviye de.
 

Dosya Ekleri

  • 123.jpg
    123.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 34
Ben uzun zamandan beri 32" inç monitör kullanıyorum. Daha öncesinde LG kullandım kaliteli ama Curved olmadıgı için inanılmaz büyük duruyor ve uçtan uca bakarken kafanı çeviriyorsun. Daha sonrasında 1500 r Curved Lenovo kullandım nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum inanılmaz kötüydü ghosting ve ışık sızmasından kör olacaktım ve OSD menüsü de çok zayıfdı. Şimdi ise yine 1500r Curved Gigabyte kullanıyorum ve çok memnunum. Ghosting var ama OSD menüsü çok zengin olduğu için bunu çok aza indirgeyebiliyorsun ışık sızması var mı elbette var ama diğer çoğu markadan çok daha iyi seviye de.

Aynı kasayı kullanıyoruz hocam :D
Bu urunu oneririm.


Satıcısı iyi değil.
32" (mümkünse Curved olmayan) QHD 144-165Hz bir monitör arıyorum. FPS ve RPG oynuyorum. Rekabetçi oyunları da bol oynuyorum.

Sistem:
5600X + 2060.

Fırsat: MSI 31.5" Optix G32CQ4 Gaming monitör, Curved, wqhd, VA, 165Hz, 1ms, HDMI+DP https://www.amazon.com.tr/dp/B089QXV6LF/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_CAM2MHQZK9M0FXW67B6G

Bunu alabilirsiniz.
 
Şu linkteki monitörlere bakabilirsin. Yalnız 32 inch çok büyük kalır bence yakından oynayacaksan ama sen bilirsin.
 
webdenal uzerinden daha once pek cok kez alisveris yaptim İtopya - Sinerji ne kadar guvenilirse o kadar guvenilir bir yer.

Kullanılmış ürün sattıklarına dair şikayetlere rastladım sizin içim güven ne anlama gelir bilemem ama güven demek benim için 0 sa 0 ikinci else ikinci el satışı yapan satıcı ve baktığım zaman benim güven kontrolümden başarılı geçemiyor.
 
Bu urunu oneririm.


Bu güzel ürün ama iyi bir satıcıdan iyi fiyata bulmak gerekiyor. Fakat 32 kullanılacak ise ben Curved den yanayım.
Aynı kasayı kullanıyoruz hocam :D
Kasa çok güzel baya da şık seviyorum kasamı ama RGB ram takamama sorunu yüzünden gidip 360mm lik AIO almak zorunda bıraktı beni meret :D İçi full Corsair bir RGB ram kaldı onuda aldık mı tamamdır. Compact ve şık bir kasa ömürlük.
 
Kullanılmış ürün sattıklarına dair şikayetlere rastladım sizin içim güven ne anlama gelir bilemem ama güven demek benim için 0 sa 0 ikinci else ikinci el satışı yapan satıcı ve baktığım zaman benim güven kontrolümden başarılı geçemiyor.

Sikayetine rastlamadigimiz yer yok ki ben bizzat saticisi HB'nin kendisi olan SSD'nin kutusunun bos ciktigini bilirim. Amazon haric hicbir yer benim icin tam guvenilir degildir zaten. Dolandirici, kosede kalmis merdiven alti saticisi degil neticede Webdenal. He isteniyorsa 200-300 TL fazlaya HB'de satiliyor saticisi da guvenilir.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı