Sistemi açıp komut istemineSistem dosylarında sıkıntı olabilir. Yada klavyenizde kurtarma menüsünü açan kısayolların tuşları basılı kalıyodur![]()
sfc /scannow
Sorun gidericiyi açın.İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor.
Eki Görüntüle 1417565
Sistemi açıp komut isteminekodunu yapıştırın ve sonucu bekleyin.Kod:sfc /scannow
Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Sorun gidericiyi açın.
HDD'nize Bad Sector testi yapmayı deneyin.Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sistem hiçbir şekilde açılmıyordu, sonra birden açılı. Fakat Windows ürün anahtarı gitmiş. Nedenini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor.
Eki Görüntüle 1417565
Sistemin de HDD mi var SSD mi?
Windows nereye kurulu?Hem SSD hem HDD
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.