Cyberpunk 2077 hikayesinden bir şey anlamadım

Paul Walker

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2021
Mesajlar
5.253
Makaleler
2
Çözümler
16
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Göçebe hikaysindeyim 2-3 saat arası oynadım şu büyük zenci abimizin görevindeyim bize iş veren Max diye hatırlıyorum ismini unuttum. Karakterlerin ismini vs. karıştırıyorum bu hep böyle karışık mı olacak yoksa açılıyor mu sonradan hikaye?
 
Vallahi hikaye açılıyorda. O kadar çok diyalog var ki bir süre sonra sıkılıp hikayeden koptum. Hikayeleri ağır oluyor.
 
Aslında oyunun hikayesi pek karışık diyemem, MGS yanında hiçbir şey desek yeridir. Olaylar zamanla gelişir, evrene çeker sizi yakında. Fakat hikayeli oyunlar pek ilginizi çekmiyorsa, yapacak bir şey yok. Oyun başında herkesi tanıtırken, isim karıştırmanız tuhaf.
 
Oyunu sindirerek oynaman lazım. Konuşulan her konuşmayı dinle. Genelde her karakter için konuşma içerisinde detay veriliyor. Boş konuşma gibi gelebilir ama hikayeden parçalar içeriyor.
 
@Paul Walker sindirerek oyna zaten diyaloglar kısa olmadığından karakterler daha bir hatırlanabilir olacaktır. Devam et bakalım. O kadın dediğin evelyn parker oluyor, daha oyunun çok başındasın.

o kadını da Dexter'a şikayet etme seçeneği çıkacak ileride merak etme. 😄

:D bakalım. Aslinda iki tarafta benim isime yariyor ama hikaye nasıl sekillenecek belli olmaz bir bakmışsın Dex'e silah dayiyorum tabii ileride oyle bir şey varsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı