Paradox Interactive, Hearts Of Iron IV oyunu için yeni Blood Alone DLC'sini tanıttı

@Yeniçocuk uygun geldi bana açıkçası.

Bana da uygun geldi hocam zam oranı da azdı zaten. SCS gibi yapmadığı için pek ağır da olmadı zam olmadan öncel 32 TL idi şimdi 41 TL. Bundan zam olmazsa 41 TL üzerinden satılır.

Şöyle bir avantajın olduğunu da unutmayalım. Aylık yaklaşık 15 TL civarında abone olabiliyorsunuz bütün DLC'ye ve gelecek DLC'ye.

Ben DLC hesabını kapattım çıkış tarihini bekleyeceğim artık.
 
SCS iki yol yapıyor, dünya kadar para istiyor. Bunda adam gibi DLC yapılmış ve fiyatı 40 lira. Uygun bence. İndirim de yapılır, fiyatı daha da düşer.

Bence yapmazlar ilk çıkınca hocam piyasaya. Dediğim gibi hocam aşırı takıntılı ve titiz insan olduğum için SCS dosyasını kapatmak istedim yoksa SCS'ye bulaşılmamalı.
 
@IBarış hocam barış antlaşması ile neredeyse sevr, ve mondros mütarekesi ve 1.dünya savaşı antlaşmaları yapmaları iyi. Şu barış konusunda biraz daha kurallar esnetilmeli. İsviçre'ye gelen özellik etki bakımından düşman ülkeler için dezavantaj bakımından çok etkiler mi?
Single player da sorun olmayacaktır çünkü yine tarihsel yoldan gider yapay zeka. Ancak online oynanıyorsa savaşın dengesini çok değiştirebilecek bir ülke olacak İsviçre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı