Elektronik Razer Viper Mini veya DeathAdder V2 Mini 199TL

Hocam ben neredeyse 5 senedir G300s kullanıyorum bayağı dayanıklı çıktı, hala da sapağlam duruyor. Ama hazır indirim varken alıp kenara koyayım diyorum G300SE göre alışma süreci çok zorlar mı Viper Mini?

G300sden geçilir, güzel mouse. Kendime de 1 tane aldım. Viper Mini biraz daha küçük mouse, biraz alışma gerekir onun civarında bu fareyi kaldırınca sensör algılamayı geç kesiyor ona da alışman gerekir ama bu 2 şeye alıştıktan sonra pişman etmez.
Edit: dışında yerine civarında yazmışım. :D
 
Son düzenleme:
G300s var, satıp Viper Mini'ye geçmeyi deneyeceğim. Umarım başarabilirim :D
 
Eğer g300s sana küçük gelmiyorsa 1-2 günde alışırsın. Tabi makro kullanıyorsan logitechte onun eksikliğini yaşarsın ama viper mini sorun yaratmaz memnuniyetin artar.
 
169TL'ye kaçırmış olan arkadaşlar 199TL'ye alabilir 30TL fark ile.
 
Ocak ayında 200TL'ye almıştım, genel kalitesi güzel tatmin edici fakat tanıdığım ile aynı ayna aldık ve onun Scroll tekerleği iptal oldu kafasına göre sayfaları indirip çıkarıyor. Kendi kullandığım Viper'de ise Razer logosunun yanında üstüne bir şey bile değmediği halde küçük bir delik oluştu, az da olsa ışık sızması yapıyor.
 
Ocak ayında 200TL'ye almıştım, genel kalitesi güzel tatmin edici fakat tanıdığım ile aynı ayna aldık ve onun Scroll tekerleği iptal oldu kafasına göre sayfaları indirip çıkarıyor. Kendi kullandığım Viper'de ise Razer logosunun yanıda üstüne bir şey bile değmediği halde küçük bir delik oluştu, az da olsa ışık sızması yapıyor.
Garantiye verirseniz sıfır kutulu olarak yenisini verirler.
 
Bu ilk mesajdaki siteden alan oldu mu aranızda?
 
Bu ilk mesajdaki siteden alan oldu mu aranızda?
Site güvenilir 3-5 günde kargoya veriyorlar tek sıkıntı o. Ben aldım siteden. Buradaki "güvenilir mi" adlı konulara bakabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı