2500 TL GTX 770 Sistem

Ali57 güzel bir örnek vermiş. Bu forumda öğrenilecek çok şeyin var.Nasıl bir sistem istediğin sana kalmış lakin bize danıştığına göre bu sistem olmaz kardeşim kısacası.Parana yazık Xgen.
 
Ben yanlış mı gördüm yoksa orada 2500 TL çöpe mi atılıyor. 770 nedir arkadaşım ? Keyfin yerin de mi ? :) R9 Serisi veya GTX950-960 var iken ? Yapma gözünü seveyim.
Aslında 770 kötü değildir. Galiba performans olarak da 960'dan üstün ama ordaki fiyat fazla. Daha uygun fiyata daha güncel 960 varken değmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
aslında 770 kötü değildir galiba performans olarak da 960'dan üstün. ama ordaki fiyat fazla. daha uygun fiyata daha güncel 960 varken değmez.

Kötü demiyorum. Artık ekran kartlarında artık önemli olan mimari'dir. Hayır efendim yanlışın var. Yeni mimari varken eskiye ne gerek var? Üstelik o kadar para vermeye?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstersen Tristan23'ün bahsettiği sistemi alabilirsin kasa ve HDD zaten sende olduğu için ona vereceğin para ile ekran kartını GTX 960 yaparsın. Çok daha iyi olur üstelik. Hem de gerek ekran kartı gerek işlemci gerek anakart olarak güncel bir sistemin olur :)
 
Peki neden Technopat videolarında 770 Göremiyoruz? Hay allah ? Neden ? Hep 960-970li sistem öneriyorlar topluyorlar. Azıcık araştırmacı olun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı