Rounded 2 mi Rounded Mobile mı yapmalıyım?

Rounded 2 mi Mobile mı?

  • Rounded 2

    Oy: 4 12,1%
  • Rounded Mobile

    Oy: 29 87,9%

  • Oy verenlerin toplamı
    33

yigidyum

Kilopat
Süper Moderatör
Katılım
24 Ağustos 2017
Mesajlar
2.351
Makaleler
1
Çözümler
5
Yeniden selam dostlar. Sosyal'de oyunumdan haberdar olan oldukça fazla kişi olduğunu, ve oyunun her döneminde koşulsuz destek verdiğinizi göz önünde bulundurarak bu soruyu "Technopat Sosyal" topluluğuna sormanın en doğru karar olacağını düşündüm.

Bilmeyenler için: Kendi oyunum "Rounded" artık Steam'de!

Üniversite işleri vs derken yeni yeni kendime vakit ayırdığım şu dönemlerde hem kendimi yormayacak hem de en azından orta kalitede bir iş ortaya koymak istiyorum.

Rounded oyununda birçok eksi var, bu yüzden bunalrı tek tek güncellemek vs oldukça zaman alacak. Oyunun çıkmasının üzerinden bir yıl geçtiğini, ve hala tek başıma olduğumu göze alarak sıfırdan bir oyun yapmanın, veyahut var olan oyunun mobil versiyonunu çıkarmanın daha mantıklı olacağını düşündüm.

Üniversite tercehlerimi de yaptım, ve sadece dijital oyun tasarımı bölümünü yazdım. Eğer tutarsa Rounded dışında onlarca oyun yapmayı düşünüyorum. Bu geçici süreçte sizde Rounded 2 mi yoksa Mobile versiyonu mu daha iyi olur?

Aynı zamanda şimdiden kendimde oturttuğum vizyonum tamamen oyuncuların fikri ve beğenileri dahilinde ilerlemektir. Kesinlikle kendi bildiğini okuyan yapımcılardan olmak istemiyorum. Fikirleniz benim için oldukça önemli. Teşekkürler :)
 
Mobile daha iyi olur hocam, tam mobilde takılmalık oyun :D
 
@264523 "Oyun zaten kötüydü"yü bir eleştiri olarak kabul etmeyi doğru bulmuyorum. Oyunu neden kötü bulduğunu ve "adam edilmesi" gereken kısımları eğer bana aktarırsan -sözde- eleştirinin amacına ulaşacağını düşünüyorum. Ben bir firma veyahut şirket olmadığım için bana direkt olarak aktaracağınız her fikir er ya da geç hayata geçecektir. Teşekkürler :)

@Zerons @Gordrhain @Fischerk Projenin kopyasını hazırladım, bizzat PC versiyonunu mobile uyarlayıp aktarmayı düşünüyorum. Sıfırdan yapmak çok uzun zaman alabilir çünkü. Tek eksiğim test edebileceğim yeni nesil bir android cihaz yok elimde.

Bana yardım edebilecek yeni nesi android cihazlara sahip arkadaşlar var ise APK dosyalarını paylaşabilirim ara ara. Çok mutlu olurum :)
 

Geri
Yukarı