Bilgisayara 400 liraya alınan 8 GB RAM iptal edilmeli mi?

OnePC

Hectopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
4.934
Makaleler
5
Çözümler
8
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. HP G62 bilgisayarım da 240 GB SSD ve 2x2 4 GB DDR3 RAM var. Bende Sahibinden.com'dan Param Güvende ile 400 liraya 4x2 8 GB DDR3 RAM var. Parayı falan da ödedim de ama ailem bana biraz sinirlendi o kadar para ödediğim için eski bilgisayara. Ama ben bu bilgisayarı 4 yıl kullanmak zorundayım. Sizce aldığım ürünü iptal mi etmeliyim?
 
Son düzenleme:
Anladım o zaman bir sorun olmaz ancak imkan varsa 4x2 yerine 8x2 tercih etmenizi öneririm. Windows 10 kullanıyorsanız artık günümüz de 8 GB Ram yetersiz gelmekte.
Bilgisayar kaldırmıyor. Ailem bilgisayar eski olduğu için para harcama o kadar diyor. 400 Lira da az para da değil aslında. Size ne yapmalıyım ? Çünkü ben bu bilgisayarı 4 Yıl kullanacağım. 4 GB RAM'le 4 Yıl kullanmam zor. 4 GB RAM ile 8 GB RAM'in farkı nedir oyun haricinde ?
 
Bilgisayar kaldırmıyor. Ailem bilgisayar eski olduğu için para harcama o kadar diyor. 400 lira da az para da değil aslında. Size ne yapmalıyım? Çünkü ben bu bilgisayarı 4 yıl kullanacağım. 4 GB RAM'le 4 yıl kullanmam zor. 4 GB RAM ile 8 GB RAM'in farkı nedir oyun haricinde?

Aynı model bende de var 3 GB RAM vardı 6 yaptım fark yarattı gözle görülecek 4 GB RAM almanız size yeterli olacaktır zaten o model maksimum 8 GB RAM destekliyor.
 
Aynı model bende de var 3 GB RAM vardı 6 yaptım fark yarattı gözle görülecek 4 GB RAM almanız size yeterli olacaktır zaten o model maksimum 8 GB RAM destekliyor.
4 GB RAM Kullanıyorum da çok da bir kasma falan yapmıyor. 8 GB RAM'in etkisi peki çok mu olur az mı olur ? 400 Liraya almaya değer mi yani ? Çok eski bir bilgisayar birde. Ama ben bunu 4 Yıl daha kullanacağım. 4 GB RAM'le daha fazla kullanamam sanırım. O zaman 8 GB RAM Almak gereksiz, değil mi ?
 
Bilgisayar kaldırmıyor. Ailem bilgisayar eski olduğu için para harcama o kadar diyor. 400 Lira da az para da değil aslında. Size ne yapmalıyım? Çünkü ben bu bilgisayarı 4 Yıl kullanacağım. 4 GB RAM'le 4 Yıl kullanmam zor. 4 GB RAM ile 8 GB RAM'in farkı nedir oyun haricinde?
4 yıl kullanacaksanız 4 GB RAM ile kullanmanız çekilmez bir hale gelecektir. Ailenize durumu anlatmanızı ve RAM'leri iptal etmemenizi öneririm.
 
400 lira tabii ki de vermeyin ben 4 GB RAM'i 4 veya 5 ay önce 95 TL'ye aldım işimide görüyor.
 

Geri
Yukarı