Letgo yeni sürümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cr Oyuncusu

Centipat
Katılım
6 Haziran 2022
Mesajlar
831
Makaleler
2
Çözümler
3
Yer
Türkiye
Selam arkadaşlar. Letgo kullanan arkadaşlar bilir. Letgo'ya güncelleme geldi yeni sürümü yaptılar. Ama çok saçma olmuş bana göre. Önceki sürüm kat kat iyiydi. Yeni sürümde artık ilanları inceleyip onay verecekler. Bana göre çok saçma ben eskisi olsun isterdim. Bence artık Letgo'yu çok kişi kullanmaz diye tahmin ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir şey alacağım zaman ''... alınacaktır'' yazıp ilan oluşturuyordum onay süreci yok diye. :D
Ama bazen de karşıma yüzlerce ''kırık telefon alınır'' ilanı çıkıyordu, bıkıyordum.
Bir de bazı kişiler 1 ilandan 200 tane açıyorlar. Adam direksiyon kılıfı satıyor mesela, 500 tane direksiyon kılıfı ilanı eklemiş.
 
Arayüz berbat olmuş, çalışması daha hızlı ve hadi neyse diyeyim ama eski yazışmalarım nerede? Bütün yazışma kutusu sıfırlanmış bu gerçekten çok kötü o kadar satış yapıyoruz mal alıyoruz soruyoruz yapılan bütün pazarlık vs gitmiş.
 
Çok sık kullanmıyorum fakat eski arayüz daha güzeldi. Süresi biten ilanlarım, mesajlar falan her şey silinmiş. Birkaç saat önce iki tane ilan yayınladım fakat hiç görüntüleyen olmadı önceden birkaç kişi görürdü ilanı.
 
Yeni güncelleme berbat durumda. Sabah ürünler yayınladım tek kişi dahi görüntüleme yapmamış bir kişi dahi sormadı yani bir uygulama bu kadar mı berbat bir duruma getirilir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı