Telegram'dan ban yedim

aydinciftci

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2020
Mesajlar
373
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 2 hafta önce hayatımda 1 kere bile kullanmadığım Telegram uygulamasından sınıf grubu için link gelmişti. Fakat linke tıkladığımda ban yediğim yazıyordu en az 5 kere mail attım ama dönüş yapılmadı. Bilenler yazarsa sevinirim.
 
Telegram'dan hesabı banlanan ilk kişisiniz sanırım daha önce hiç duymadım, kanalların kapandığını biliyorum ama şahsi hesabı banlanan hiç duymamıştım. Fishing olabilir mi?

Banlanma var ama 0 hesap ile olmaz.
WhatsApp gizlilik olayı gündemdeyken okul böyle bir karar almıştı sadece o zamanlar indirip gruba girmiştim. Okul ile ilgili hiçbir şeyden haberim olmuyor. Bu da artık beni sıkmaya başladı ben de telefonumu değiştirdiğim için yeni telefona Telegram indirdim. Fakat banlı olduğum yazıyordu. Bunun için yazmıştım.

Arkadaşlar galiba kimse anlamadı. Komple telefon numaram ban yemiş. PlayStore'dan indirdiğim kendi programından deniyorum ama yine olmuyor. Bu saatten sonra 7 yıllık telefon numaramı da değiştiremem.
Hocam fake no alma var text now gibi internetten bulabilir siniz
 
Ucuza sanal numara alabilirsiniz sonra bilgisayarınıza veya bir yere kaydedin giriş yapın böylece telefondan Telegram'ı falan sildiğinizde tekrar giriş yaparken kod alabilirsiniz.
 
Hocam Telegram ,Discrod, twitter gibi Sosyal medya ağlarda sanal numara ile doğrulama yapmak yasal bir durum mu yani proje sahiplerinin izni var mı böyle bir doğrulamaya?
 
Hocam Telegram ,Discrod, twitter gibi Sosyal medya ağlarda sanal numara ile doğrulama yapmak yasal bir durum mu yani proje sahiplerinin izni var mı böyle bir doğrulamaya?
Bilmiyorum fakat fikrimce bu numaralara sen erişiyorsan herkes erişebilir ve bence açık verme riski çok fazla o yüzden bulaşma derim.
 

Geri
Yukarı