- Katılım
- 25 Eylül 2020
- Mesajlar
- 4.597
- Çözümler
- 4
Sevdiğin türde sayfaları gir 1 2saat postları beğen ve iyi sayfaları takip et, düzelecektir.
Başka da yapabileceğiniz bir şey yok. Beğeni yasağı bitince yine yapabilirsiniz ancak unutmayın ki sizin baktığınız ilgilendiğiniz şeylere göre öneri yapıyor.Hesap ayarlarından arama geçmişini sildim, uygulama önbelleğini temizledim, bahsi geçen gönderilere "ilgilenmiyorum" işareti koydurdum. Şu anda 40%-%50 oranında Keşfet düzelmiş durumda. Çok beğenmekten hesap kısıtlama yedi ve şu an beğeni yapamıyorum.
Hesabım bu yüzden bot kategorisine düşmez değil mi?Başka da yapabileceğiniz bir şey yok. Beğeni yasağı bitince yine yapabilirsiniz ancak unutmayın ki sizin baktığınız ilgilendiğiniz şeylere göre öneri yapıyor.
Bir yerden sonra düşebilir. Kendinizce bir düzen yapın, mesela 1 saat içinde 20-30 gönderi beğenin sonra 2 saat ara verin yine aynı şeyi yapın. Veya günde 40-60 arası gönderi beğenin ertesi gün yine öyle yapın.Hesabım bu yüzden bot kategorisine düşmez değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.