Amerika Sunucusu - Login Error

tommy corte

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2010
Mesajlar
9
Dün gece US Setup indirdim. Fakat oyuna giremiyorum Login dediğimde ise, ''Login Error'' hatası ve kullanıcı adı veya şifre sorunu alıyorum. Bunu çözmemde yardımcı olur musunuz ? İşletim sistemi Windows 7. Ayrıca Avrupa sunucusu 2 saat Online 10 saat Offline, sürekli mi böyle ?

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EU sunucusu üvey evlat muamelesi görüyor. ''Login Error' hatası şu şekilde olabilir. Ya üyeliğini EU sunucuya göre aldın, ya da büyük küçük karakter hassasiyetinden dolayı kabul etmiyordur. Bu arada teşekkür ederiz. Hemen ''LoL Yardım'' diye bir bölüm açıyorum...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru söylüyorsun hocam, üyeliği alamıyorum fakat nasıl alacağım ? Web sitesinde EU bölümünden Login olurken, US yani Amerika bölümünden Login olamıyorum. Peki US üyeliğini neden alamıyorum ? Normal US Web'den üyelik aldım olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üyelik alamıyorum bir türlü veyahut bu hatanın başka bir anlamı var mı ? Biri bana üyelik alsın, özel mesaj ile atayım mail adresi vs.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı