HOI4 başarım alınmıyor

Arda_Tasdemir

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2021
Mesajlar
360
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben HOI4'te Fin Ishhim başarımını için Sovyetler'i yendim ama başarım gelmedi, ne yapacağım? Demir adam açık bu arada.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10 kere editledim mesajı. Beynim sulandı ders çalışmaktan. Dünyanın yanında kupa işareti var onun renkli olması lazım, tam hatırlamıyorum anlarsınız her türlü. Ve save açarken gene kupanın üstünde yeşil tik olması lazım, çarpı varsa başarım kazanamazsınız. Mod vs. açık kalmıştır.
 
10 kere editledim mesajı. Beynim sulandı ders çalışmaktan. Dünyanın yanında kupa işareti var onun renkli olması lazım, tam hatırlamıyorum anlarsınız her türlü. Ve Save açarken gene kupanın üstünde yeşil tik olması lazım, çarpı varsa başarım kazanamazsınız. Mod vs. açık kalmıştır.

Yok öyle değil zaten demir adam açık ve kupa da sarı yani renkliydi.

Modlar varsa ondandır. Modsuz yeni bir Save açıp tekrar deneyin.

Mod yok sadece Türkçe yama.
 
Hocam oyun ayarlariniz en az 3. Seviye zorluk ve demiradam olmalı. Türkçe yama dışında herhangi bir mod aktif olmamali. Ayrıca 1936 da başlamalısınız. Ülke seçme ekranında herhangi bir ülkenin ayarıyla oynamamali, buff vermemelisiniz. Bunların hepsini yaparsaniz başarımı vermesi gerek.
 
Hocam oyun ayarlariniz en az 3. seviye zorluk ve demiradam olmalı. Türkçe yama dışında herhangi bir mod aktif olmamali. Ayrıca 1936 da başlamalısınız. Ülke seçme ekranında herhangi bir ülkenin ayarıyla oynamamali, buff vermemelisiniz. Bunların hepsini yaparsaniz başarımı vermesi gerek.

Ama vermedi sadece almayna ya askeri geçiş izni verdim o mu sıkıntı oldu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı