Kulak içi kulaklık önerisi

semiramis

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Eski samsung kulaklığım bozulduğu için bi kulaklık alıcam. Bozulmadan önce çok iyi bas veriyodu baya memnundum. Yeni bi kulaklık alırken de aynı basları verebilecek ve makul bir fiyata bir kulaklık arıyorum. Bas kalitesi iyi bi kulaklık önerir misiniz?
 
Ben de az önce Sennheiser CX300 Precison sipariş ettim. Bekleyin beni, tecrübelerimi aktarırım :) Alın dersem düşünmeden alabilirsiniz.
CX200'den bile çok memnun kalmıştım, 300 iyidir herhalde.

Bass konusunda tecrübe ettiğim en iyi kulaklık şu ana kadar Apple'ın Earpod'du sanırım o kulaklığı. Bass'ları gerçekten iyi :D
Sennheiser CX serisinden bir kulaklık kullandınız mı hiç? Apple'ın kulaklığı o tasarım ile dolgun baslar veremez, ses yalıtımı bile doğru düzgün değildir o kulaklıkta. Silikon şart gibi bir şey düşük frekans sesleri düzgün alabilmek için.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Benim istediğim profesyonel bişey değil. En fazla 40 liralık birşey olabilir. Gece müzik dinlerken film izlerken falan kullanıcam. Önceki mesajımda da dediğim gibi kutudan çıkan eski samsung marka kulaklık işimi görüyodu bunu göz önüne alarak önerirseniz sevinirim. Teşekkürler
 
Fiyatı bütçemi aşıyor kardeş teşekkürler.

Arkadaşlar önerileriniz için sağolun ama o kadar uçuk fiyatlarda kulaklıklardan bahsetmiyorum. En fazla 40 45 lira verebilirim.
 

Geri
Yukarı