Windows 10 Yükseltme Sorunu

Önceki yazılarımı okusaydınız. Windows 10 seçeneğini seçeceksiniz.

Iso olarak indirmek istiyorsanız sitede sizden seçim yapmanız istenecek Windows 10 seçeneği bütün Windows 7 yükseltmeleri için geçerlidir. Windows 10 seçeneğini seçtikten sonra kurulum dilini seçeceksiniz. 32bit, 64bit seçeneklerini de doğru seçerseniz iso dosyasını indirdikten sonra sıkıştırma programıyla içini açıp setup.exe'yi çalıştırın. Ayarları koruma seçeneği otomatik olarak seçilirse doğru kurulumu indirmişsiniz demektir. Ürün anahtarı isterse ve korumak istediğiniz dosyaları sorarsa yanlış kurulumu indirmişsiniz demektir ve ya Windows 7 lisansınızda sorun olabilir.

upload_2016-1-23_14-27-33.png
 
Kurulu olan Windows 7'nin hangi versiyonu? Ona göre Windows 10 geçiş yapabilirsiniz. Yani örneğin Windows 7 Prof. 64 bit kullanıyorsanız, Windows 10 Pro 64 bite gecis yapabilirsiniz.
 
İçini açıp setup.exe'yi mi çalıştırdınız? Olması gerekiyor.

Durumdan eminseniz yönetici komut satırından bu komutları çalıştırın.

Kod:
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver

Ayrıca C:\$Windows.~BT ve C:\$Windows.~WS gizli klasörlerini silin.
 
GetWindows10-sds_____________
isimli dosya iniyor rehberdeki linke tıklayıp windowsun sitesine gittiğimde, dosyayı çalıştırdığımda ise windowsun açılırken sürekli bildirime çıkan hemen yükselt bölümü açılıyor. w8 pro kullanıyorum, temiz kurulum yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
 
Benim dediklerimi uygulamamışsınız. Iso olarak indirip yapamadıysanız Medya oluşturma aracını indirip çalıştırıp açılan pencerede ileri ileri ileri diyerek kurulum başlatabilirsiniz. Çok zor olmasa gerek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı