3060 Ti ekran kartı tercihi


Yazılım sorunu mevcut. Halla yapay teknolojisi eksik. Gelişememişdir.

3060 Ti yerine AMD al fiyat açısından daha iyi ve performans eğer çok paran varsa 3060 Ti 3090 öneririm.

Cok parası olsa öneri bile istemez. Zaten cok parası olsa 3090 Ti alır değil mi? Bu ne bicim bir yorum?

Ben RX 6800 öneririm ama kesinlikle NVIDIA alacağım diyorsanız kesinlikle bunu alın.

Kesinlikle RTX 3070.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu NVIDIA sorusunda istersen bak aynı fiyata daha güçlü AMD var ya da tam tersini diyenleri hiç anlamıyorum. Adam belli ki bir marka ve modelde karar kılmış, onunla alakalı 3 model atıp sormuş. Neden sorusuna cevap haricinde başka bir tavsiyede bulunulur? Attığın kartlar içinde TUF’tan vazgeçme performans anlamında çok çok bir fark olmaz ama soğutma anlamında TUF, Ventustan iyidir.
Bütçesine göre oyunlarda daha avantajlı bir ekran kartı önermesi yanlış mı? Marka modelde karar kılmış fakat adam bu seçenek de var düşünebilirsiniz diye yazıyor. Forumun amacı da bu zaten. Bütçeni en performanslı bir şekilde değerlendirmek.
 
Yazılım sorunu mevcut. Halla yapay teknolojisi eksik. Gelişememişdir.

O konu eskide kaldı. Evet sürücü konusunda hala gelişmekte fakat kullanıma engel değil 6000 serisi %90 sağlıklı bir şekilde çalışıyor neden 3K küsür fazla verip daha az performans alınsın ki?
 
AMD, NVIDIA gibi yazılımlar destekleyen avantajları fazla bulunan bir kart değil. Fakat performansı bence daha iyi. Yazılımsal olarak da hiçbir sorun yaşamadım AMD konusunda (Ekran kartım rx 580). Hala daha oyunlardaki performansını ve diğer işlerimde beni üzmemesini seviyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı